Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Houtbewerking >> Content

Hoe maak je een Zero - Clearance tabel Maak Saw Invoegen

Een tafelcirkelzaag heeft een grote , ovale opening in het tafelblad , een zogenaamde keel , waardoor het zaagblad omhoog naar worden blootgesteld aan het hout . Een insert , vaak gemaakt van hout , kunststof of metaal, is geplaatst in de keel om een groot deel van de ruimte op te vullen rond het blad , waardoor voorraad van het vallen in de zaag kast . Als u een verscheidenheid van dado messen gebruiken op uw tafel zag , wil je om een ​​zero -clearance tafelcirkelzaag voegen te gebruiken met uw saw.Things je nodig hebt
Meetlint
Potlood 1 /4 - inch of 1/2-inch-thick multiplex
decoupeerzaag of lintzaag
Toon meer instructies
1

Schakel de tafel zag en laat het blad onder de tafelblad. Verwijder het inzetstuk van de keel van de zaag .

Meet Pagina 2 de afstand van de tabbladen rond de keel openstelling naar de top van de zaagtafel om de benodigde dikte van de inserts te bepalen. Hoogst waarschijnlijk zal een stuk van 1/4-inch of 1/2-inch multiplex een perfecte keuze. Als je de meting valt in tussen , gebruik dan de 1/4-inch multiplex en enkele dunne shims op de tabbladen aan de bovenkant van het inzetstuk gelijk met de zaagtafel te houden .
3

Plaats de verwijderd insert ondersteboven op een stuk van uw gekozen dikte van triplex , en teken de omtrek van de omtrek van het inzetstuk op de multiplex met een potlood . Zet de insert opzij .
4

Knip het plaatje uit de multiplex met een decoupeerzaag of lintzaag , na het potlood lijn zo dicht mogelijk .
5

Plaats de pas gemaaide zero - klaring inzetstuk in de keel . De bovenkant van het inzetstuk moet gelijk zijn met het tafelblad zijn. Als het onder het tafelblad , verwijder het inzetstuk en plaats enkele dunne reepjes van hout op elk van de tabbladen in de keel van de tafel zag voordat u het inzetstuk in de keel .
6

Schakel de tafel zag en langzaam verhogen het zaagblad . Het blad zal de sleuf in de insert te snijden als het wordt opgewekt .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1002080644.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.