Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Kapstok Build

Een kapstok is een fundamentele houtbewerking project dat je kunt voltooien als een weekend doe-het - zelf-project . De rek is gemonteerd aan de muur en is voorzien van vier decoratieve metalen kapstok . De haken worden gemonteerd op een hardhouten plank . Het bestuur kan worden geschilderd of afgewerkt met een duidelijke houten afwerking om de natuurlijke schoonheid van het hout te laten zien. Deze stijl van de kapstok is ideaal voor montage in een modder kamer , ingang hal of workshop.Things je nodig hebt
1 -by - 8 -by - 24 - inch hardhouten plank
Meetlint
Kolomboor
1/4-inch boor
Schuurpapier , 120 - grit
Kleefdoek
Hout afwerking
Penseel
Metalen kapstok , met schroeven
schroef pistool

Toon meer instructies
1

Plaats de hardhouten bord met de 8 -by - 24 - inch kant plat op een werkvlak . kopen van 2

Meet in 4 centimeter van elk uiteinde van het bord en markeer de meting in het midden van de breedte van het bord met behulp van een meetlint en potlood

positie 3 het bord op de tafel van een kolomboormachine met een 24 . - inch rand vlak tegen het hek van de kolomboormachine tafel .
4

boor een 1/4-inch gat door de raad bij elk potlood merk , met behulp van een 1/4-inch boor . Dit zijn de bevestigingsgaten . Ze zijn verdeeld 16 centimeter uit elkaar , zodat u ze in de muur studs kan bevestigen .
5

Zand het hele bord met 120 - korrel schuurpapier , in dezelfde richting als de houtnerf , tot het helemaal glad is . Veeg het stof met een kleefdoek .
6

Bestrijk een gelijkmatige laag van hout afwerking op het bord met een penseel . Laat de finish om 24 uur drogen .

Plaats
7 het bord plat op een werkvlak . Plaats een kapstok op 3, 9, 15 en 21 centimeter in van de ene kant van het bord. Dit zal resulteren in vier gelijkmatig verdeeld kapstokken op het bord. Centreer de haken zodat ze gecentreerd binnen de breedte van de plank .
8

Fasten elke haak aan de raad met de schroeven die waren opgenomen met de haken . Drive elke schroef door de gaten in de haak in de raad met een schroevendraaier .

Hoe maak je een Wood Countertop Seal

Een houten aanrecht in uw keuken geeft een natuurlijke uitstraling aan de kamer, maar is waarschijnlijk te morsen en sporen van voedsel absorberen als ze niet goed afgedicht . Verzegelen van uw aanrecht bespaart u de moeite van het voortdurend schrobben uit vlekken . Of u van plan om voedsel direct te bereiden op uw aanrecht , zorg om het gehele oppervlak te verzegelen . Gebruik verschillende zeeh

Meer dan ooit