Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Houtbewerking >> Content

Hoe maak je een Wood Mallet Zorg

Een houten hamer is een nuttig instrument in de houtbewerking . Een houten hamer slaan een houten oppervlak veel minder kans op schade dan metaalhamer veroorzaken en kan worden gebruikt om voorzichtig tikken gewrichten, zoals deuvelverbindingen samen zonder splitsing van de hout. Het creëren van je eigen houten hamer is een eenvoudig project dat u kan helpen vaardigheden en zelfvertrouwen te krijgen, terwijl het toevoegen van een nieuwe tool om je inventaris zonder veel expense.Things je nodig hebt
Hardhout timmerhout
Tafelcirkelzaag
Verstek zag
Boor
Spade beetje
hamer handvat
£ 3 hamer
Liquid hyde lijm
Toon meer instructies
1

Snijd een 12 centimeter lange stuk massief hardhout, zoals esdoorn of eiken , 3 cm hoog en 3 cm breed op een tafel zag . Knip dit stuk tot een lengte van 4 1/2 cm op een verstekzaag . Kopen van 2

Gebruik een meetlint om het centrum van een van de 3 - door - 4 1/2-inch zijkanten aan te geven van het blok . Plaats het blok in een bankschroef met de gemarkeerde zijde naar boven , zodat er tenminste 1 centimeter van de ruimte tussen de onderkant van het blok en de ondeugd . Plaats de punt van een 1 - inch spade beetje aan het merk en droeg door het blok van hout tot het bit komt er aan de andere kant .

Gebruik 3 a £ 3 hamer om voorzichtig tik op een houten hamer handvat in het gat in het houten blok . Tik het in tot het einde van het handvat is gelijk met de onderkant van het blok als het wordt in de bankschroef . Draai de bankschroef en draai de hamer zodat het handvat is parallel met kaken van de ondeugd en de bovenkant van het handvat wordt blootgesteld . Draai de bankschroef.
4

Rijd de metalen wig die met je hamer handvat kwam in de split in het midden van de bovenkant van de handgreep aan de bovenkant van het handvat te verspreiden , te dienen in plaats van de hamer hoofd . Plaats de hamer in de bankschroef , zodat de bankschroef wordt het vastgrijpen van de handgreep en het hoofd omhoog , met de bovenkant van het hoofd plat .
5

Vul het gebied rond de bovenkant van het handvat met vloeistof hyde lijm , verkrijgbaar in bouwmarkten. Laat de lijm uitharden. Zand het hoofd van uw hamer glad en rond de hoeken dan iets met een 100- korrel schuurpapier .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1002080593.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.