Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe gebruik sloophout

Geregenereerde hout heeft een authentieke patina , waardoor het ideaal is voor projecten met een retro of antieke uitstraling . Met behulp van teruggewonnen hout neemt een beetje meer werk , omdat het niet rechtstreeks uit het rek , vers geschuurd en klaar om te gaan , zo vers hout doet . Als je je systeem voor het voorbereiden van het hout hebben vastgesteld , wanneer extra arbeid meer dan gecompenseerd door de besparingen in materials.Things zijn je nodig hebt
Klauw hamer
tang
Hose
Nylonborstel verstekzaag
Sander
Skids
Doek dekzeil
Toon meer instructies
Prepping
1

Verwijder alle spijkers , nietjes en andere hardware van de hout met een klauwhamer en een griptang . Voer een magneet langs het gezicht van elk bord voor nagels die onder de verf kunnen worden verborgen vinden . Ze allemaal te verwijderen om schade aan uw gereedschap , of het voorkomen van blessures uit gebroken stukken metaal . Kopen van 2

Leg uw hout op een terras of oprit en was hem goed met een slang . Gebruik een harde nylon borstel om alle vuil op het oppervlak van het hout te verwijderen . Laat het hout drogen tot het droog aanvoelt is .

Inspecteer 3 uw hout en zet opzij eventuele borden die slecht splitst , beschadigde delen of rotten van welke aard hebben . Stapel platen zonder schade of rot op skids , loodrecht ingesteld op de lengte van de planken , om de 24 centimeter .
Processing
4

Snijd de beschadigde delen van de planken met een verstekzaag om vloeiende , hoekige creëren . Verlaat zo veel bruikbaar materiaal mogelijk , maar verwijder alle rot , die kan verspreiden , bevorderen schimmel en meeldauw en insecten aan te trekken .
5

Sand alle planken licht met 150 - korrel schuurpapier op een willekeurige baan sander om alle splinters en losse verf of afwerking te verwijderen . Bestrijk het oppervlak met een nylon borstel weer na schuren om losse deeltjes te verwijderen .
6

sorteren en stapelen van het hout volgens grootte , afwerking kleur of andere kenmerken die van belang in uw projecten te maken eenvoudig om toegang te krijgen . Bewaar het hout onder een afdak , waar het zal voldoende ventilatie krijgen . Bedek uw hout met een doek zeil , in plaats van plastic , om het droog te houden en condensatie te voorkomen.

Hoe maak je een Wood Filler om krassen en Indeukingen in Cedar Boards Cover

Cedar planken kunnen worden gebruikt voor gevelbekleding , omheiningen, raam-en deurbekleding , lambrisering of in een plek waar je moet gebreken in ceder dekken . Cedar heeft een ruwe textuur en je kunt gemakkelijk patch krassen , deuken , groeven of gebreken met hout vulmiddel . Houtpasta eigenschappen die verschillen van die van de traditionele hout stopverf . Typische houten stopverf droogt ha

Meer dan ooit