Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de Franse - Polished Mahogany Restore

Frans polijsten is een traditionele afwerking techniek die honderden micro - dunne lagen van schellak of schellak mengsel kan integreren . Politoer wordt vaak gebruikt om antieke instrumenten of meubels gemaakt van mahonie of andere houtsoorten te herstellen. Deze werkwijze heeft de neiging om een ​​grotere hoeveelheid authenticiteit behouden dan andere lakken die gemakkelijker aan te brengen en die een grotere weerstand tegen vlekken en warmte . Het herstellen van de Frans- Poolse afwerking op een mahonie stuk is eenvoudig in theorie , maar het kan een aanzienlijke hoeveelheid van de praktijk nemen om de bij de technique.Things je nodig hebt
Schone, pluisvrije katoenen doeken nuances beheersen ( minstens 3 ) op Twitter Naptha
nat /droog siliciumcarbide schuurpapier
borstel terpentine
Twee kilo gesneden schellak
kunstenaar
Lijnzaad of minerale olie ( alleen nodig met een schellak - alcohol finish)
Afwerking verbinding ( schellak - alcohol mengsel of voorgemengd schellak formule )
Toon Meer instructies
1

Reinig het hout als het vuil is . Veeg de mahoniehouten licht met een schone doek en nafta , indien nodig. Kopen van 2

Nat zand licht alle gebieden die zijn beschadigd door hitte , krassen of gemorste vloeistoffen met behulp van nat /droog schuurpapier en terpentine .
3

Vul eventuele krassen met meerdere toepassingen van twee pond gesneden schellak behulp borstel van een kunstenaar . Lichtjes nat zand het gebied tussen applicaties , het herhalen van de vulling en schuren proces tot krassen verdwijnen .
4

Maak een ei - en kleinbedrijf wad of pad van schone katoenen doek .
5

Verzadig het wad van doek met de schellak mengsel . Knijp het overtollige schellak , zodat de doek vochtig is maar niet nat .
6

Wikkel een tweede schone katoenen doek om de schellak verzadigde doek. Zorg ervoor dat de buitenste doek is vrij van rimpels op het oppervlak dat in contact komt met het hout zal komen , zodat het geen strepen achterlaten.
7

Sprenkel een paar druppels van minerale of lijnzaad olie op de mahonie oppervlakte als u gebruik maakt van een traditionele schellak en alcohol mengsel . Deze stap is niet nodig als u gebruik maakt van een commerciële , voorgemengde afwerking .
8

Breng het wattenschijfje om de houten ondergrond en geleidelijk het gehele oppervlak met cirkelvormige , lichtjes overlappende beroertes. Herhaal deze toepassingsmethode tot de gewenste afwerking dikte van schellak bereikt .
9

Finish , zodra de gewenste dikte is bereikt , een reeks overlappende rechte lijnen die lopen met de nerf van het mahonie . < br >
10

Veeg het gehele afgewerkte oppervlak met een nieuwe schone doek pad dat licht bevochtigd met alcohol . Dit is alleen nodig als de schellak - alcohol mengsel werd gebruikt en dient om de resterende olie te verwijderen en laat een gladde, glossy glans.

Hoe te Preekstoel meubels

Of het een lessenaar of een preekstoel wordt genoemd , de ultieme luidsprekers staan ​​wordt dan gemaakt veel hetzelfde de wereld en kan worden gevonden in kerken , klaslokalen en collegezalen van alle soorten . Bij het bouwen preekstoel meubilair is het het beste om het te maken met de hoogte van een gemiddelde persoon in het achterhoofd om het bruikbaar te maken door zoveel mogelijk mensen . De

Meer dan ooit