Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Houtbewerking >> Content

Hoe maak je een scheur in een houten bord Fix

Verschillende factoren kunnen leiden tot houten planken in de vloer te kraken . Extreme hitte of kou , snelle overgangen tussen droogte en vochtigheid , en eenvoudig te dragen . Deze scheuren niet alleen een veiligheidsrisico vormen met struikelen , maar ze kunnen ook vuil en bacteriën haven evenals het maken van een vloer kijken onverzorgd. Eenvoudige scheuren die niet hebben gecompromitteerd de integriteit van het hout kan worden vastgesteld . Grote scheuren die gaan over de lengte van een houten plank echter noodzakelijk de vervanging van de gehele board.Things je nodig hebt
Hout stopverf
plastic spatel of troffel
Medium - korrel schuurpapier
Paintbrush
Houtbeits
Clear Coat
Toon meer instructies
1

Aankoop hout stopverf die zo dicht mogelijk bij de kleur van het bord mogelijk . Gebruik een plastic spatel of troffel om de stopverf duwen diep in de scheur . Glad uit de stopverf. Gebruik kleine hoeveelheden en niet op van toepassing . Laat de stopverf drogen volgens de instructies van de fabrikant . Kopen van 2

Zand over de stopverf. Gebruik een medium - schuurpapier te gaan over de stopverf totdat de patch is gelijk met de rest van het hout . Ga rond de zijkanten van de scheur met schuurpapier en te mengen in het gehele gebied . Veeg het bord met een vochtige doek om stof te verwijderen .
3

Stain over de gepatchte gebied . Gebruik een vlek die de kleur van het bord past . Spreid het op met behulp van een penseel en werken met zeer dunne , lichte jassen. U kan nodig zijn om meer dan een laag toe te passen , afhankelijk van hoe donker de rest van het bord is .
4

afdichting over de gepatchte gebied met een nieuwe of gereinigde penseel . Gebruik een duidelijke Polycoat of vernis om de gepatchte gebied te beschermen . Dit zorgt ervoor dat vocht uit het aangaan van de patch en verpest het. Een blanke lak helpt ook voorkomen dat toekomstige scheuren verschijnen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1002080232.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.