Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Houtbewerking >> Content

Hoe maak je een Home workshop te organiseren in een kleine ruimte

Een beperking van de beschikbare ruimte betekent niet dat je met een rommelige of ongeorganiseerd workshop in uw huis zetten . Als je minder ruimte dan je misschien leuk voor uw gereedschap en werk gebied, moet je om te komen met manieren om het grootste deel van de ruimte die je hebt beschikbaar te maken. Organisatie is ook erg belangrijk in kleine ruimtes , zoals de zaken kan gemakkelijk verloren of misplaatst als alles bij elkaar wordt gegooid in krappe quarters.Things je nodig hebt
Gereedschapspaneel
Garbage Bolt kan
en schroef opslagoplossing < br >
Toon meer instructies
1

Doe een inventaris van alle gereedschappen , voorraden en alles wat je wilt in uw werkplaats te houden . Als u duplicaten van gereedschappen, overtollige voorraden of iets dat je niet gaat heel vaak nodig hebt , ofwel gooi het eruit of zet het in opslag ergens buiten de gecomprimeerde hoeveelheid ruimte die u beschikbaar in de werkplaats hebben .
< br > 2

Installeer een pegboard of ander gereedschap -board met beweegbare haken voor opknoping gereedschap . Hang zo veel tools als je kan op de muur om meer ruimte in uw lades en kasten maken . Het organiseren van de raad naar type instrument en vervolgens op grootte , zodat u snel kunt vinden wat gereedschap dat u zoekt.

Zet Goedkope 3 een kleine vuilnisbak in de buurt van uw werkgebied en leeg het vaak . Dit houdt afval zich ophoopt op uw bank.
4

Koop een tackle box , kleine werkplaats opslag unit met diverse lades of gebruik een reeks lege koffie blikjes of potjes om al uw nagels , schroeven, moeren houden en ringen georganiseerd door het type en de grootte gemakkelijk .
5

Maak duidelijke gebieden voor de verschillende soorten producten die u nodig heeft in uw workshop te houden , maar vergeet niet om verticaal in plaats van denken gewoon horizontaal. Bijvoorbeeld, in een kast , je zou een plank te wijden aan het houden van al uw verfblikken . Echter, nadat u uw blikken verf in de kast , als je ziet dat je nog steeds verticale lege ruimte boven de top van de verfblikken , moet je om te profiteren van het. Installeer een extra plank in de kast en zet al uw kwasten en rollers op de nieuwe plank. Altijd proberen om zo veel verticale ruimte te gebruiken als mogelijk is in een kleine ruimte .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1002080165.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.