Huis Tuin

Huis Tuin

How to Get Rid van Krassen op plexiglas

plexiglas is gemaakt van acryl en toen voor het eerst werd uitgevonden in 1933 , voor het eerst gevonden haar niche in militaire vliegtuigen . Vandaag , plexiglas wordt gebruikt in niet alleen vliegtuigen, maar ook op boten , motorfiets schilden , fotolijstjes, tekenen en vitrines , om een ​​paar van zijn toepassingen te noemen. Terwijl Plexiglas niet gemakkelijk breken , het doet niets. Gelukkig hoef je niet per se hoeft te vervangen of te leven met krassen plexiglas . Fijne krasjes zijn gemakkelijk te verwijderen , en met een beetje meer werk , kan iets groter krassen ook worden verwijderd. Om dit te doen , moet u uw lokale of online hardware , varen , auto-onderdelen of een soortgelijk type store.Things bezoeken U zult
zachte doek
Plexiglas schoner
Plexiglas krassen remover
Sand nodig blok
Schuurpapier , 400 , 150 en 600 grit
Stootwiel
plexiglas polijsten crème
Toon meer instructies
1

Veeg plexiglas met een vochtige , zachte doek . Plaats uw hand of een droge doek gebruiken. Verwijder het vuil en stof . Kopen van 2

Clean plexiglas met een schoner ontworpen voor plexiglas . Gebruik geen producten met ammoniak of andere schoonmaakmiddelen ontworpen voor echt glas . Schud de reiniger goed en toepassen op een droge , schone doek . Veeg het plexiglas schoon .

Breng 3 een plexiglas kras verwijderen polish een droge zachte doek . Er zijn vele plexiglas polish op de markt . Kies er een die is ontworpen voor de grootte en het type van krassen op je plexiglas .
4

Wrijf de krassen met de doek zoals aangegeven op het label. In het algemeen , wrijf het in een heen en weer gaande beweging in de tegenovergestelde richting van de krassen. Het doek moet altijd vochtig met de kras verwijderen polish , dus vul indien nodig . Blijf wrijven tot het meeste krasjes worden verwijderd . Als de krassen niet polijsten uit , upgrade naar het volgende niveau van polish voor grotere krassen .
5

Herhaal opnieuw met de kras verwijderen polish , maar dit keer in een cirkelvormige beweging.

6

Sand plexiglas om zich te ontdoen van grotere krassen , zoals die gevoeld kan worden met uw nagel . Gebruik een schuurblok en een fijne korrel schuurpapier , bestempeld als korrel 400 . Zand over een groter gebied dan de nul, dus het plexiglas is niet merkbaar dunner .
7

Schakel over naar een ruwere korrel , zoals korrel 150 , als de ander niet werkte . Vervolgens herhalen met een korrel 400 , indien nodig, en dan is een 600 grit om het oppervlak glad .
8

Veeg het plexiglas schoon met een natte doek en follow-up met een polijstschijf , zoals een een boor bevestigd . Gebruik een polijsten verbinding gelabeld voor plexiglas , zachtjes polijsten van het oppervlak zonder druk .

Vorherige Seite No
Vista Window Tinting Film Vs . 3M Window Tinting Film

Solutia optreden Films divisie produceert lijn van zonne-en veiligheid glasfolies Vista Window Film s . Wereldwijde producent 3M - een bedrijf dat biedt ook producten, variërend van lijm tot kantoorproducten aan medisch toestel - produceert haar eigen lijn van verven films. Producten van beide bedrijven dienen voor soortgelijke doeleinden , en kan de eco - vriendelijkheid van thuis -en kantooromge

Meer dan ooit