Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe opnieuw installeren tweevoudig deuren

tweevoudig deuren zijn opgebouwd uit twee panelen die bocht samen in het midden . Deze deuren zijn ideaal om te installeren via kasten omdat ze wijd open , waaruit de gehele inhoud van de kast is . Tweevoudig deuren hebben twee scharnierpennen op hun boven-en onderrand . Ze hebben tevens een geleidepen aan de bovenrand . Deze pennen worden gebruikt om de tweevoudig deur houden in zijn spoor en begeleiden hem open en gesloten . Als u verwijderde de deuren om wat voor reden , waardoor ze weer op is een snelle en eenvoudige project.Things je nodig hebt
schroevendraaier
Toon meer instructies
1

Plaats de top scharnierpen in de draaiende plaat op de bovenste spoor . kopen van 2

Til de tweevoudig deur zodat de bovenrand tegen de baan . Duw de onderkant van de deur tot aan de onderkant scharnierpen in lijn is met de stijl beugel gemonteerd op de vloer .

Laat 3 de deur te verlagen tot zijn natuurlijke hoogte . Oplopen tot boven de rand van de tweevoudig deur en duw de leidende pin. Lijn het omhoog onder de geleidebaanorgaan en laat het los , dus het is in het circuit .
4

Herhaal de stappen 1 tot 3 om de tweevoudig deur te monteren aan de andere kant van de kast is . Sluit beide deuren en controleer of ze zijn gecentreerd en recht in de deuropening . Pas de hoogte van de deur door het verdraaien van de scharnierpen aan de onderkant van de deur . Stel de positie van de deur in de opening door de schroef los te draaien in de draaiende plaat , dan schuiven de plaat terug of vooruit naar de deur te centreren. Draai de schroef .

Hoe maak je een dubbelzijdige Deur Draft Stopper Zorg

Een ruimte tussen de deur en de instaplijsten kan beroven uw huis verwarmde en gekoelde lucht , het maken van uw kamers tochtig en kost je geld . Als u rechtdoor naden kunt naaien , kunt u een op maat voorzien ontwerp stop maken met isolerende blokkers aan beide zijden van de deur . Het blijft op zijn plaats bij het openen en sluiten van de deur , zodat u niet hoeft te bukken om het te verplaatsen

Meer dan ooit