Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om een ​​lekkende armatuur Stop

Sanitaire artikelen meestal lekken voor een paar redenen . Meestal een pakking heeft gedragen van water corroderen de rubber of kunststof materiaal . Als een armatuur , zoals een kraan wordt gebruikt , water gieten door het uiteindelijk zal breken de plastic of rubber , waardoor lekkage van de kraan gewrichten. Dit is een eenvoudige oplossing en kan worden gedaan in een kwestie van minuten . Wat je
Handdoek nodig
Wrench
Punttang
Twisted - in staalborstel
Pakking
Toon meer instructies
1

Sluit de watertoevoer af naar de wasbak waar de klemmen of kraan is bevestigd. De belangrijkste watervoorziening als er geen afsluiter is geïnstalleerd , schakelt u naar het huis. Kopen van 2

Draai de kraan tot de meest open stand om het overtollige water af te voeren binnen . Plaats dan een handdoek onder de gootsteen om het water dat kan lekken op de vloer op te vangen.
3

Maak de warm en koud water behandelt door het losdraaien van de bevestigingsschroeven met een schroevendraaier en /of losmaken de borgring of cartridge met een moersleutel . Dit zal de kraan bevrijden van de montage positie op de wastafel .

Verdraaien
4 voorzichtig de kraan steel met een sleutel of wrikken met een schroevendraaier . Dit is waar het water stroomt wanneer de kraan wordt gedraaid naar de "On " positie .
5

Verwijder de oude pakking uit de houder , zal het een cirkelvormig stuk rubber of plastic zijn. Neem de oude pakking om een sanitair leveren , hardware of thuis verbetering winkel . Koop een pakking van dezelfde dikte en diameter .
6

Plaats de nieuwe pakking in de armatuur en vervang het einde van de kraan . Draai met de hand het eerst, dan vastdraaien met een sleutel daarna. Vervang de handgrepen in de omgekeerde volgorde van hun demontagerapport .
7

terug op Draai de watertoevoer en observeer de armatuur om te verzekeren dat niet blijft lekken .


Hoe naar Cap Window Trim Met aluminium met een Brake

Standaard aluminium knipperende tape werkt op de meeste gebieden van een venster tegen vocht kwel te beschermen; maar de top , of het hoofd deurstijl , een raam structuur is blootgesteld aan meer water en vereist de bescherming van een aluminium drip cap . Er zijn verschillende manieren om een infuus cap te vormen , maar met behulp van een plaatwerk rem kunt u snel knippen en buigen het infuus dop

Meer dan ooit