Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Andersen Horren Vervang

Vervangen van het scherm in uw venster Andersen is niet ingewikkeld . Andersen ramen zijn er in vier verschillende stijlen - dubbel opgehangen , luifel , zweefvliegen , of gordijnstof . De dubbele opgehangen en zweefvliegen ramen hebben twee raam sjerpen . In de dubbele uitzetraam , een sjerp en neer beweegt , terwijl in de glijdende venster , een sjerp beweegt heen en weer . Een openslaand raam en zonwering hebben een ruit . Het openslaand raam paneel heeft scharnieren op de zijkant en de luifel heeft scharnieren op de top . U kunt vervangende schermen voor een van deze vensters bestellen online bij Andersen . Echter , uw lokale hardware winkel heeft ook venster schermen die je kunt use.Things Je
Stanleymes
Schaar
Spline
Spline roller
platte schroevendraaier

Toon meer instructies
1

je raam Andersen zo breed als het gaat open . Als uw venster heeft twee sjerpen , betekent dit het opheffen of schuiven een van de schuine strepen helemaal geopend . Als je een raam of luifel venster , draai het raam paneel te openen zo veel mogelijk met het spinnen knop handvat . Kopen van 2

Pak de onderkant van het scherm en til . Trek de onderkant naar u toe. Verlaag de rand langzaam als je het scherm te trekken uit de raamopening . Leg het scherm op een harde, vlakke ondergrond , zoals een tafel of op de vloer , met de bedrukte kant naar boven .

Steek 3 tip een utility mes in de groef en verwijder de dunne , zwarte spline . Dit spline is wat houdt het scherm op het raam . Trek de spline uit de groef rond het gehele venster .
4

Verwijder het oude scherm uit het raam en zet het raam opzij. Rol het nieuwe scherm op de harde , vlakke ondergrond . Leg het bovenste venster van het nieuwe scherm . Gebruik een mes om het scherm te snijden over 1/2-inch langs de randen van het venster . De cut hoeft niet perfect recht zijn.
5

Flip het raam om zodat de groef kant naar boven , indien nodig. Leg het nieuwe scherm boven het venster . Hang het nieuwe scherm boven het venster randen 1/2-inch helemaal rond .
6

Snij een hoek van 45 graden in elk van het nieuwe scherm de vier hoeken met een schaar . Stoppen met snijden zodra de afgesneden hoek van de groef is bereikt .

Plaats
7 een stuk spline in de groef . Start de spline in een hoek . Duw de spline beneden in de groef met een spline roller . Een spline rol lijkt op een pizza cutter. Rol het langs de groef , waardoor de keg in de groef . Gebruik een schaar om de spline snijden zodra u de tegenoverliggende hoek te bereiken . Herhaal aan de overige drie zijden .

Duw
8 de spline stevig in elke hoek met een platte schroevendraaier . Gebruik een scherp mes het scherm tot voorbij de groef af te snijden . Gebruik buitenrand de groef als leidraad bij het maken van de snede .
9

Plaats de bovenrand van het scherm in de raamopening . Schuif het scherm omhoog zo ver het kan gaan , druk dan de onderste rand in

Dubbele Pane Window Repair

Dubbele beglazing zijn ideaal voor energie-efficiëntie , met twee ruiten te blokkeren uit koude en warmte. Dubbele ruiten bieden ook een niveau van geluidsdemping , het houden van lawaai van de straat naar een lager niveau . Echter, net als enkelglas ramen , dubbele beglazing kan gekrast worden , lelijke vlekken op de ruiten . Om deze krassen verhelpen, kunt u ofwel vervanging van de beschadigde r

Meer dan ooit