Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een Open openslaand raam geforceerd

Na een vergeefse poging om een vastgelopen openslaand raam te openen , zou je denken dat niets minder dan breken de truc zal doen . Heeft een rots niet grijpen gewoon nog niet , dat wel. Een openslaand raam kan dicht blijven om verschillende redenen. Door het identificeren en behandelen van al die usual suspects , je sterk verbeteren van de kansen van het te transformeren in een functioneel venster . Een paar extra maatregelen zal je ook helpen te voorkomen dat het weer plakken na het sluiten it.Things Je
gekarteld mes nodig
Hammer
Blok van hout
Handdoek
Putty messen
glijmiddel
Schuurpapier
Varnish
Wax kaars
Toon meer instructies
1

Wacht tot koeler weer als het venster werd geplakt tijdens hoog vuur. Het kan gemakkelijker open dan , zoals vochtigheid zwelling in de trim kan veroorzaken . Kopen van 2

Verwijder eventuele gedroogde verf van de kloof tussen het raam en het kozijn door zagen of tappen door het met een gekarteld lemmet . Tik handvat van het blad met een hamer te krijgen in de ruimte . Herhaal dit aan de buitenkant .

Wikkel Goedkope 3 een blokje hout in een handdoek en houd het tegen het raam . Tik op de overdekte blok met een hamer , en blijven deze beweging rond de randen van het venster . Dit helpt los alle resterende vuil of gedroogde verf in de ruimte ingediend.
4

Herhaal het blok en hamer proces langs het raam stop , die kan binden tegen het raam en niet kan verschuiven . Verwijder en plaats de stop als het niet goed uitgelijnd .
5

Plaats het hoofd van een plamuurmes in het onderste gedeelte van de spleet tussen het raam en het kozijn aan de andere kant van de scharnieren . Buig het handvat van het plamuurmes om voorzichtig los te wrikken hem open . Ga met deze beweging tot aan de bovenkant van het venster , en herhaal het langs de boven-en onderrand . Gebruik twee plamuurmessen tegelijkertijd voor extra leverage . Dit breekt het zegel van een kleverige stoffen in de ruimte en kan u helpen stijve scharnieren bewegen.
6

Spray de scharnieren met smeermiddel en haal losse schroeven . Verwijder en vervang de scharnieren als ze zwaar zijn verroest .

Verwijder 7 deksel van de krukas en smeer de binnenste tandwielen te verminderen of te voorkomen steken als ze draaien .
8

Schuur de afdelingen waar het raam en het kozijn te voldoen zodra het opent om overtollige verf en ruw hout te verwijderen , en een vernis om het te verzegelen passen . Wrijf die delen met een kaars om verder te voorkomen plakken .

Hoe de Water Bubbels in een Spaanplaat Vensterbank Reparatie

Fabrikanten druk stukjes hout , zaagsel en lijm spaanplaat vormen. Geef een raam open tijdens regen of perioden van hoge luchtvochtigheid kan leiden tot spaanplaat te zwellen en bubble . Succesvolle reparaties afhankelijk van de ernst van de bellen in de spaanplaat . Het repareren van een vensterbank met kleine borrelende is mogelijk, maar een ernstig borrelen of kromgetrokken vensterbank moet wor

Meer dan ooit