Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Window & Door Repair >> Content

Hoe Fix & Repareren van een gebroken Hang Hole op Blinds

Verticale jaloezieën worden vaak gebruikt ter dekking van glazen schuifdeuren en erkers en andere niet - standaard formaat raamopeningen . Het systeem bestaat uit een circuit dat kleine bezit stengels aan de lamellen . Een probleem dat vaak optreedt bij verticale jaloezieën de gaten in de bovenste breken , waardoor de steel te glijden . Terwijl u een nieuwe lamel kan kopen , is er een ander goedkoop alternatief dat de verticale jaloezieën terugkeert naar een bruikbare condition.Things je nodig hebt
Schaar
Verticale blind gat te repareren apparaat
Laddertjes ( optioneel ) op Twitter
Toon meer instructies
1

Pak de gebroken verticale jaloezielamel ( die waarschijnlijk op de vloer ) en onderzoekt het bovenste gat . Als een van de gebroken materiaal blijft aan de lamel , trim het af met een schaar , zodat de reparatie apparaat gelijk met het oppervlak past.

Pak een metalen verticale blind gat repareren apparaat en draai 2 het zo dat de open zijde naar de lamel .

Duw 3 het apparaat naar beneden over het gat en zorg ervoor dat het gat in het apparaat met het gat in de lamel uit te lijnen. De twee kanten van het apparaat open duw je het naar beneden, zodat de lamel past erin .

Look 4 omhoog in de baan gemonteerd aan de bovenkant van het raam of de deur . Zoek de kleine stam die niet beschikt over een lat op het hangen . Gebruik een krukje zodat u toegang tot de omgeving als dat nodig is.
5

Til de gerepareerde hangen gat tot aan de haakvormige deel van de stengel en leg het over het naar de verticale jaloezielamel rehang . Om de lamel in stengels zonder haken te plaatsen, druk dan simpelweg het op in de onderkant van de stengel tot het blijft veilig op zijn plaats .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/window-door-repair/1002079959.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.