Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een gat te boren voor handgrepen op Bypass Deuren

Bypass deuren rijden langs een reeks gespreide tracks die monteren tegen de bovenkant van de deuropening . Elk deurpaneel reist langs zijn eigen spoor , waardoor de deuren naar elkaar passeren zonder te wrijven . Een bypass deurpaneel maakt gebruik van een trekstang die gelijk met het oppervlak van het deurpaneel berust . Een flush -mount uitschuifbaar handvat kan de binnendeur naar de buitendeur te omzeilen zonder handvat interferentie. Bypass deur installateurs boren van een gat in buitenoppervlak elk deurpaneel voor de trekstang te into.Things je nodig hebt
Afplakband
Schragen
Meetlint Electric drill -gats zag kit slip
Vlakkopschroevendraaier
Toon meer instructies
1

Hang elk bypass deurpaneel op zijn respectieve spoor en sluit de bypass deuren. Leg een stuk plakband op buitenrand elke deur panel , de rand die konten tegen de deuropening . Kopen van 2

Verwijder de panelen bypass deur van de tracks. Stel een bypass deurpaneel op een set schragen , het houden van de kant van de deur met de tape naar boven .

Meet 3 tot 36 centimeter van de onderkant van het paneel bypass deur die is rust op de zaagbok met een meetlint , het bijhouden van het meetlint aan de rand van de deur met de plakband, en leg een potlood merk op de juiste plek. Houd het uiteinde van het meetlint aan de rand van het paneel deur aan de 36 - inch potlood merk en plaats een tweede potloodteken 2 centimeter van de rand van de deur .
4

Meet de diameter van tepel de trekstang met het meetlint . Tepel van de trekstang van glijdt in de bypass deurpaneel .
5

Equip een boormachine met een gatzaag die overeenkomt met de diameter van de trekstang tepel 's . Veel bypass portiergrepen gebruik een 2 1/8-inch gatzaag .
6

Center de gatzaag over de potloodteken 2 centimeter van de rand van de deur . Knip fineer de bypass deur met de gatzaag . Niet volledig doorboren de bypass deur .
7

Wrik de bypass deur fineer van de kern van de deur , met behulp van een schroevendraaier als hefboom . Als de bypass deur bevat een vaste kern , wrikken de kern van het gebied onder het fineer uitsparing met de schroevendraaier.
8

Druk tepel de trekstang is in het gat geboord in de bypass deurpaneel . Boor gat van de trekstang in de tweede bypass deurpaneel , met dezelfde methode gebruikt op het eerste paneel .

Hoe kan ik een aluminium raam te verwijderen van Cinder Block

een aluminium raam verwijderen uit een sintelblok is niet veel anders dan het verwijderen van een uit een houten frame huis . Dit komt omdat de meeste aluminium ramen zijn niet direct gemonteerd op de betonnen as blokken , maar in plaats daarvan een houten raam montage frame dat aan de betonblokken opening is bevestigd gemonteerd . Zodra u de bevestigingsschroeven van de aluminium raam hebt verwij

Meer dan ooit