Huis Tuin

Huis Tuin

Doe- het-zelf Window afwerken

Overspuiten van uw ramen voegt beteugelen beroep op uw huis , houdt ze op zoek naar aantrekkelijk en stelt hen in staat om nog vele jaren . Dit is een tijdrovend proces , maar de finish beschermt de dure ramen en draagt ​​bij aan de verkoopwaarde van uw huis. Houten kozijnen mag rotten in de tijd en de vervangingswaarde is de moeite waard . Aluminium ramen zal roesten als het niet goed beschermd en dit zorgt ervoor dat de buitenkant van uw huis om te kijken vervallen en unattractive.Things je nodig hebt
Plastic platen of drop doek
plamuurmes of Fine - korrel schuurpapier
Schuurblok
Emmers
Schrobborstel
Mild schoonmaakmiddel
Afplaktape
Primer verf
Kwaliteit penselen
voor binnen en buiten latex verf
rubberhandschoenen
1 kop trinatriumfosfaat
1 kopje bleekwater
Scrub borstel of spons
Metal grondverf
Exterieur metaal verf
Toon meer instructies
Houten kozijnen
1

Bedek de bosjes en struiken met een plastic zeil of drop doek. Dit beschermt hen tegen de stofzuiger en puin . Kopen van 2

Bereid de houten raam voor een nieuwe lak door het afschrapen van elke schilferen of peeling verf met een plamuurmes .
3

Zand het raamkozijn met een fijn schuurpapier en een schuurblok . Wrijf in de richting van de houtnerf . Dit verzacht de bestaande verf en zorgt voor een ruw oppervlak , zodat de nieuwe verf goed hecht .
4

Was de kozijnen met warm water in een emmer en een borstel . Laat het raam te drogen en wrijf je hand over het oppervlak om te bepalen of het glad is . Zo niet, gebruik een milde zeep en warm water om het weer schoon te maken. Wacht tot het raamkozijn te drogen voordat u verder gaat . Tape
5

Place schilder rond de ruiten en de buitenkant van de frames . Dit helpt u om sneller te schilderen in deze gebieden .

Paint
6 boven het kozijn met een exterieur primer verf en een kwaliteit penseel. Gebruik een interieur primer als u het schilderen van de ramen aan de binnenkant van uw huis . Wacht tot de primer drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
7

Bestrijk een kwaliteit buitenkant latex verf over de kozijnen aan de buitenkant van uw huis. Gebruik gewone latex verf voor binnen kozijnen . Wachten tot de lak volledig drogen op de ramen .
8

Zand de nieuwe verflaag lichtjes met het schuurpapier voor het toevoegen van een nieuwe laag . Stof van eventuele resten weg met een zachte doek. Voeg een of meer extra lagen aan het kozijn , waardoor ze volledig drogen en weer schuren ze voor het schilderen.
9

Verwijder de tape van de schilder van rond de ramen.

afwerken Aluminium ramen
10

elke struiken of planten onder de ramen te dekken met een plastic zeil of drop doek om hen te beschermen tegen de reinigingsoplossing .
11

Zet op rubber handschoenen om uw handen te beschermen tegen de reinigingsoplossing .
12

Was de aluminium ramen door het mengen van de trinatriumfosfaat , bleekwater en 1 liter water in een emmer . Gebruik een borstel of een spons om de ramen schoon te maken.
13

Spoel de ramen met een waterslang en laat ze drogen .
14

Plaats schilder tape rond de ruiten en de buitenkant van de frames . Dit helpt u om sneller te schilderen in deze gebieden .
15

de aluminium ramen met metaalcoating primer bedoeld voor buitengebruik Bedek . Gebruik een hoogwaardige penseel om de primer en wachten tot het goed drogen .
16

Breng buitenkant metaal verf op de ramen met behulp van een schone penseel . Twee lagen verf is meestal voldoende om voldoende dekking te bieden , maar laten we de jassen volledig drogen tussen de applicaties.
17

Verwijder de bekleding van uw planten en struiken . Opstijgen band van de schilder van rond de ramen ook.

Hoe maak je een frame voor een Vinyl Window Build

Vinyl ramen worden vaak geïnstalleerd als vervanging van ramen in oudere woningen . Bij het vervangen van de ramen in uw huis, dan moet u de ruwe openingen voor de vervanging van ramen te bereiden . In sommige gevallen zal dit betekenen dat je een frame voor uw nieuwe vinyl ramen te bouwen om een goede pasvorm te garanderen . Vinyl vervanging ramen zijn voorzien van een ruwe dimensie opening op de

Meer dan ooit