Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Window & Door Repair >> Content

Wat te zetten op Sticky Vinyl Windows

Vinyl ramen zijn verkrijgbaar in stijlen die open en stijlen die stilstaat . Na verloop van tijd , kan vinyl ramen die open kunnen beginnen aan de stok , waardoor ze moeilijk te openen en te sluiten . De kleverigheid is typisch door vuil of gebrekkige smering , die het probleem eenvoudig op te lossen maakt . Oorzaken

Een ophoping van vuil, stof of ander vuil maakt vinyl ramen plakken en moeilijk te gebruiken . Zelfs als u uw huis op een regelmatige basis te reinigen , kan vuil ophopen langs de randen van de ramen in de spots meestal niet schoongemaakt . Airborne vet van koken kan de vacht van de randen van vinyl ramen een keuken 's , waardoor ze kleven.
Reinigingsmethode

meeste vinyl ramen zijn eenvoudig te verwijderen zonder gereedschap . Het verwijderen van een van de ramen vereist meestal drukken schuifregelaars of knoppen aan beide zijden van het raam en knallen uit het raam . Warm water en zeep op een doek of een spons kan worden gebruikt om stof , vuil en vet te verwijderen van de ramen . Puin accumuleert vaak waar de ruiten aan de kozijnen . Sporen op het frame moeten worden gereinigd , ook.
Smeren

Een algemene , huishoudelijke smeermiddel werkt goed om kleverigheid van vinyl ramen te verwijderen . Als u onlangs schoongemaakt ramen, maar ze nog steeds vasthouden , vervolgens met behulp van een huishouden sproeismering kunnen de ramen open en dicht te maken met gemak . Het smeermiddel moet de kleine openingen tussen de ramen en kozijnen bereiken . Het openen en sluiten pas gesmeerd ramen herhaaldelijk helpt om het smeermiddel te verdelen .
Siliconen glijmiddel Spray

Silicone spray is een nuttig product om het kleven probleem te verminderen . Zoals bij andere soorten smeermiddelen , de spray moet de ruimte tussen de kozijnen en bereiken . Dan verhuizen de ramen zorgt de siliconen glijmiddel vult de gaten grondig .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/window-door-repair/1002015401.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.