Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Window & Door Repair >> Content

Hoe Fix een slappe beschutte veranda Deur

Vaststelling van een verzakking beschutte veranda deur maakt het mogelijk om open en dicht zonder problemen en verbetert de manier waarop het eruit ziet op buitenkant van uw huis . Zodra een scherm deur begint te verzakken , kan het frame uiteindelijk kromtrekken of slijten als gevolg van het houten frame te slepen tegen de vloer. Dit kan ook leiden tot de daadwerkelijke scherm loskomen en waardoor insecten in uw huis . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Reinigingsdoekje
Schroeven ( 3 cm lang )
Toon meer instructies
1

Draai de schroeven in de scharnieren van de gescreend in deur met een schroevendraaier . Na verloop van tijd , de schroeven los te maken en resulteren in de deur uitzakken.

Open 2 en sluit de gescreende - in de deur om te zien of de aanscherping verholpen het probleem .
3

Verwijder de schroeven uit de scharnieren als de schroeven heeft de verzakking niet repareren . Doe dit waar de scharnieren aan te sluiten op de deurstijl , niet het frame van de gescreende - in de deur .
4

Ruim vuil of puin dat was onder het scharnier met een vochtige doek. < Br > Goedkope 5

Inspecteer de scharnieren te zorgen dat ze niet gebogen of zo versleten dat ze vervangen moeten worden . Als dat zo is , koop nieuwe scharnieren aan de deur past.

Vervang
6 de oude schroeven met 3 - inch schroeven . De langere schroeven zijn effectief in het trekken van de sectie scharnier strakker aan de deurstijl , waardoor de beschutte deur in het kozijn te tillen . Dit lost meestal de slappe probleem .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/window-door-repair/1002015331.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.