Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te plakken op Toepassen om achtergronden

plakken behang kan een kleverige , kleverige baan. Hier is hoe te plakken goed en ( relatief ) van toepassing neatly.Things je nodig hebt
Roeren Stick
Wallpaper Paste
Lijmen
Groot Sponge
Verfroller Pans
Plak Borstels
rollers
Wallpaper
Emmers
Toon meer instructies
1

Zorg ervoor dat u de juiste kleefpasta voor de baan . Sommige papiersoorten , zoals vinyl gesteund of lichtgewicht , vereisen een specifieke pasta . Kopen van 2

Mix behanglijm die wordt geleverd als een poeder in een aparte emmer voordat gieten in de emmer of roller lade u wilt gebruiken voor de baan. Roer goed met een roerstok om alle stukken te verwijderen , maar niet zo goed dat je veel lucht in de mix.

Giet
3 direct vloeibare lijm in een emmer of roller lade .
4

Leg een strook behang - reeds op maat gesneden, patroon naar beneden - op een lange , vlakke , droge tafel ( de tafel zal niet droog blijven voor lang) . Laat het ene uiteinde van het papier flop over de rand van de tafel .
5

Gebruik een pasta kwast of verfroller om de pasta van toepassing zijn op de helft van het papier dat plat op de tafel blijft , zijnde Zorg ervoor dat u elke centimeter dekken.
6

Vouw het gedeelte dat u net beplakt op zichzelf , en schuif het droge gedeelte van het papier op de tafel . Breng de pasta .
7

Vouw de volgende sectie op zichzelf , vouw de twee helften tegen elkaar , zeer voorzichtig het papier niet kreukt . Dit proces heet ' boeking. ' Reservering houdt het papier vochtig , de pasta van dribbelen op de vloer en de geplakte oppervlak schoon .
8

Zet het papier opzij in een schone plek voor niet meer dan 5 minuten voordat opknoping het.

9

Wees een netheidsfreak : zodra elke strook behang is geboekt en gereserveerd , gebruik dan een schone , vochtige spons om de tafel schoon te maken - maar niet de moeite om het oppervlak te drogen . Doe dit ook als je gaat om verschillende stukken te plakken alvorens je ze ophangt ; wil je de lijm te krijgen van de tafel voordat het droog is .

Vorherige Seite No
Nächste Seite
Hoe maak je een Gelijmd Grens Van Drywall Get

behang grenzen verwijderen zonder beschadiging van de gipsplaten eronder kan lastig zijn , en het kan zeker een vervelend karwei. Met de juiste voorbereiding, echter , kun je bespaart jezelf een hoop tijd en frustratie . Je eerste instinct kan zijn om chip weg bij het ​​met een spatel stopverf , maar deze methode laat deuken en nicks in de muur . U kunt dan denken dat het het beste om gewoon te sc

Meer dan ooit