Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Wallpaper Repair

Gescheurde of beschadigde behang kan worden gerepareerd als je extra behang dat overeenkomt met het patroon . Hier is hoe te maken en een patch.Things je nodig hebt
Spackling
Afplakband
naadrol
spons bevochtigd met water
Wallpaper -witte lijm of Wallpaper Paste Solliciteer Single - edged scheermesjes
Universele messen
Plamuurmes
Schuurpapier
Toon meer instructies
1

Met een mes, sneed een stuk behang een paar centimeter groter dan het beschadigde gedeelte . kopen van 2

plaats deze op het beschadigde gedeelte en houd deze op zijn plaats met blauwe 'veiligheid' afplaktape , en zorg ervoor dat het patroon passen .

3

Gebruik een scherp scheermesje om het gebied te verwijderen sporen , dwars door beide stukken behang op hetzelfde moment . Probeer om uw bezuinigingen volgen het patroon zo goed mogelijk .

Verwijderen ( indien mogelijk , af te stemmen uw reparaties langs een naad . )
4 voorzichtig de bovenste stuk papier en leg het opzij .
5

Gebruik het scheermes om licht te scoren het behang te verwijderen en toe te passen water om de lijm los te maken ( zie ' eHow om Wallpaper verwijderen ' ) .
6

Gebruik een plamuurmes te verwijderen wat je niet kunt optillen met je vingers .

7

Reinig of zand het gebied onder het papier totdat het glad ; gebruiken spackling verbinding om deuken te vullen . Breng primer ( dimensionering ) als je naar beneden om een ruwe oppervlakte op de muur .
8

Apply - wandbekleding lijm op de nieuwe achtergrond en plaats het op de muur.
9

Veeg lijm op het oppervlak met een vochtige spons , gebruik dan een naad roller ( zie ' eHow naar Hang Wallpaper ' ) naar beneden drukken de randen van de patch. Veeg het papier weer schoon .

Hoe te verwijderen Behang uit naar grootte gesorteerde Walls

Behang verwijderen is een rommelig taak, maar niet helemaal moeilijk . Wanneer je behang verwijderen in een ouder huis , kan je jezelf maken met ongebuild muren. Ongebuild muren zijn muren waarin de gipsplaten wordt belicht zonder afwerking of samengestelde overheen. Omdat niet gelijmd muren zijn een papieren verbinding, kan het verwijderen van behang niet gelijmd muren beschadigen met vocht , sch

Meer dan ooit