Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Wallpaper Corners en rond Trim

Tenzij je behangen een ronde kamer , bent u gebonden aan een hoek uiteindelijk hit ' en waarschijnlijk een raam of deur , ook. Voel je niet in het nauw gedreven jezelf ; hier is hoe going.Things houden U zult
Wallpaper Paste nodig
Razor Messen
Trimmen Messen
Wallpapers
Schaar
Levels
Plamuurmes
Show meer instructies
Corners
1

Gebruik je stuwing mes om op de achtergrond in een binnenhoek en snijd het met uw scheermes , het behandelen van het papier net alsof het zou gaan tegen het plafond of de plint . (Zie " Hoe Wallpaper Hang " onder Verwante eHows . )

Smooth 2 down de hele strip , schil hem weer uit de hoek een paar centimeter .
3

Teken een nieuwe loodlijn op de aangrenzende muur met het niveau van uw timmerman , het meten uit de hoek en de breedte - minus een halve centimeter of zo - . van een stuk behang

lijn 4 up het volgende stuk van behang op deze loodlijn en toe te passen in de richting van de hoek alsof er geen hoek , het afstemmen van de patroon , en laten de extra papier flop op de hoek .
5

uw bekleding mes weer , snijd de tweede strook papier net iets breder dan de hoek ( met 1/16 inch of 1/8 inch ) , en glad het papier strak in de hoek . ( Wees voorzichtig - als altijd - . Niet te hard drukken met je scheermes , of je de wand beschadigen)
6

Lap het eerste stuk (die je had teruggetrokken een paar centimeter ) over het tweede stuk ; Dit zal ervoor zorgen dat als het papier krimpt , zal geen gat ontstaan ​​tussen de twee stroken .

Duw het papier 7 en reinig eventueel lijm die uitgeknepen .
8

Pas dezelfde basisstrategie om buitenhoeken , misschien met behulp van een liniaal om uw scheermes snijdt recht .
deur-en raamkozijnen
9

houden Wanneer u een stuk te bereiken van trim , gladstrijken het papier tegen de bekleding zo goed mogelijk .
10

Gebruik een schaar om de meeste van wat flops over de bekleding af te snijden , waardoor er slechts ongeveer 2 centimeter om mee te werken .
11

waar de trim maakt een hoek draai ( bijvoorbeeld , gaande van verticale naar horizontale ) , maak een diagonale snede in de krant , vanaf waar het papier raakt de hoek , en uit te gaan naar de rand van het resterende paar centimeter . Hierdoor kan het papier platter leggen .
12

weer glad door het papier , en , met behulp van uw bekleding mes en scheermes , snijd het papier tegen de bekleding zoals u zou tegen het plafond of de plint .

Hoe maak je een Power Cord in een Wagner Steamer Vervang

Een Wagner Macht Steamer is een stoomopwekkings schoonmaak instrument dat wordt gebruikt om behang te verwijderen van oppervlakken zonder agressieve chemicaliën die het milieu of de gezondheid van een persoon kan schaden. De stoomboot heeft een afneembaar netsnoer dat hecht aan een aansluiting aan de achterkant van het apparaat . Eventuele schade aan het netsnoer of gebreken die je vindt, of een n

Meer dan ooit