Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> behang >> Content

Hoe te meten voor Wallpaper Borders

een behang grens toevoegen aan alle of een deel van een kamer kan zelfs de meest saaie instelling veranderen in een vrolijke sfeer . Van kleurrijke , energieke patronen naar rustgevende kleuren , kan een behang grens de bestaande behang aanvullen of verf in de kamer. Berekenen hoeveel je nodig hebt om te kopen is belangrijk . Dit zorgt ervoor dat je niet te veel of te weinig te kopen en vind je het maken van een aantal retourvluchten naar de winkel . Een rekenmachine en meetlint zijn alles wat je nodig hebt om uit te vinden hoeveel spoelen van papier om buy.Things Je
Meetlint
Calculator
Toon meer instructies
< br nodig > 1

Meet de lengte in voet van elke wand u van plan te dekken met het behang grens. Voeg nog een voet aan elke meting om rekening te houden met extra papier in geval van fouten. Dit kunt u ook op het papier aan te passen zodat de patronen een lijn met elkaar . Kopen van 2

Voeg iedere muur je te dekken. Voor een kamer waar u van plan om alle vier de muren te dekken 10 -by - 12 , de aanschaf van een totaal van 44 voet , of 48 als u een extra voet voor elke muur geven .
3

controleer het behang grens die u wilt gebruiken om te zien hoeveel meter kom op een spoel . Typisch een spoel bevat 5 meter papier. Vermenigvuldig dit getal met 3 voet te bepalen hoeveel voeten op de spoel . Een 5 - yard spoel bevat 15 meter papier .
4

Verdeel de metingen voor uw muren door het aantal voeten op een spoel van papier. Bijvoorbeeld , een 48 - meter ruimte gedeeld door een 15 voet spoel is gelijk aan 3.2 spoelen .
5

Rond je antwoord naar het volgende gehele getal. Voor 3.2 , afgerond naar 4 . Dit is het aantal spoelen moet je kopen om de muren bedekken met uw gekozen behang grens . U zult hebben meestal wat overgebleven papier wanneer u klaar bent.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/wallpaper/1002079272.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.