Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe veilig te kunnen verwijderen behanglijm Van Muren

Misschien wel het meest frustrerende deel van de renovatie van een wallpapered wand is de lijm te verwijderen. Deze lijm is gemaakt om jaren , dus verwijderen is niet altijd zo gemakkelijk als u zou willen dat het is . Wallpaper verwijderaars zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten , maar sommige bevatten chemicaliën die schadelijk zijn voor uw gezondheid kan zijn . Verschillende andere opties zijn beschikbaar om efficiënt en veilig te verwijderen behanglijm van uw muren . Het beste van alles , kan de materialen al in je eigen huis. Wat je nodig hebt
Spray fles en Warm water
wasverzachter
plamuurmes
aluminiumfolie
Iron
Rag
Azijn
Bucket
Sponge
Toon Meer instructies
Baking Soda Methode
1

Vul een spuitfles met warm water en 1 theelepel. van zuiveringszout . Schud de fles om de ingrediënten te mengen . Een theelepel vloeibare zeep of 4 eetl . wasverzachter kan ook werken in plaats van zuiveringszout . kopen van 2

Spray de oplossing op de behanglijm totdat het grondig verzadigd is. Laat de oplossing te zitten voor 10 minuten . De lijm moet verzachten en komen los in deze tijd .
3

Schraap de lijm van de muur met een plamuurmes . Houd het blad van de plamuurmes plat tegen de muur om de kans op schade te verminderen .
Iron Methode
4

Scheur een 1 meter lange stuk aluminium folie.
5

Sluit een strijkijzer in een stopcontact in de buurt van de muur met de lijm . Stel de strijkbout tot medium - hoog vuur .

Houd 6 de aluminiumfolie tegen de lijm . Afhankelijk van hoe plakkerig de lijm is , kan de folie zich aan de wand op zijn eigen.
7

Beweeg het strijkijzer heen en weer over de folie zoals je zou doen bij het strijken van kleding . De lijm moet opwarmen en verzachten binnen 20 seconden .
8

Veeg de lijm van de muur met een doek . Herhaal dit proces op de hele muur totdat alle lijm wordt verwijderd .
Azijn Methode
9

Voeg 1 liter warm water en 1 kopje azijn bij een emmer . Schud de vloeistof met uw hand om de ingrediënten te mengen .
10

Doop een spons in de oplossing . Veeg een gedeelte van de wand met de spons om de lijm te verzadigen met de azijn oplossing . Laat de oplossing inwerken voor vijf tot 10 minuten .
11

Wring de spons om de vloeistof te verwijderen . Schrob de muur met de droge spons tot de lijm loskomt .
12

Schraap de lijm af met een verf schraper als het niet zal afnemen met de spons .
13

Herhaal de procedure tot de hele muur is - lijm gratis .

Hoe te Hang muurschildering behang

Opknoping behang is een rite de passage dat veel huiseigenaren gaan door . Maar als je op zoek bent naar een unieke draai aan opknoping duidelijke oude behang dan niet verder te kijken dan opknoping muurschildering behang . Muurschildering behang zal een geweldige uitstraling naar elke kamer , in het bijzonder een baby of ruimte van het kind geven . Instructies 1 Kies de ruimte waar u de muursch

Meer dan ooit