Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> behang >> Content

Het verwijderen van Border Paper Van Wall

Grens papier bestaat uit decoratieve stroken behang vaak geplaatst langs muurschermen om behang of verf aan te vullen . Hoewel langdurige , behang grenzen uiteindelijk vervagen , los te maken en krullen aan de randen. Oud , bezoedeld en verouderde grens papieren afbreuk aan een huis decor en de algehele uitstraling . De meeste huiseigenaren verwijderen uiteindelijk grens papier uit de muur oppervlakken voor esthetische en remodeling doeleinden. Het papier en de lijm verwijderen vereist basistechnieken . Wat je nodig hebt
pompvernevelaar
5 oz . behangverwijderaar
kunststof kleding
bril Veiligheid
plamuurmes
Clean emmer
Sponge
Toon meer instructies
1

Vul een pompverstuiver met 1 liter warm water. Vul 5 oz . behang remover in het water . kopen van 2

Lay kunststof kleding rond de omtrek van de kamer op de vloer te beschermen tegen het behang remover oplossing . Zet een veiligheidsbril voor bescherming tegen stofdeeltjes in de lucht .

Spray 3 de behangverwijderaar oplossing op de grens papier. Laat grens papier absorberen de oplossing gedurende 10 minuten .
4

Trek de grens vanaf een losse , rauw randje . Trek zoveel grens papier mogelijk . Laat het papier lijm op de muur voor nu .
5

Spuit de behangverwijderaar oplossing op de resterende hardnekkige grens papier en lijm. Laat de oplossing doordringen het papier en steun voor 10 minuten .

Schraap 6 op de zachte papier en steun met behulp van een plamuurmes . Verwijder alle fragmenten van grens papier en backing.
7

Vul een schone emmer met warm water . Met behulp van een spons , veeg de muur met het warme water af te spoelen de pasta residu . Vaak spoel de spons en vul de emmer .
8

Laat de muur volledig aan de lucht drogen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/wallpaper/1002015043.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.