Huis Tuin

Huis Tuin

Cement Basement Muur Problemen

Cement kelder muur problemen niet alleen het leven zuur , maar ze kunnen het fundament van uw huis verzwakken , waardoor meer schade . Repareren kelder muur problemen voordat ze in staat zijn om meer schade te veroorzaken is belangrijk als u niet wilt dat uw hele kelder en fundering reviseren . U kunt de aard van de problemen zelf te bepalen zonder het inhuren van een professional. Condensatie

Vochtige muren of schimmel kan een indicatie zijn dat uw kelder heeft condensatie problemen. Overmatig vocht in de lucht veroorzaakt condensatie. Typisch, condensatie op cement kelderwanden vanuit een interne bron, zoals een kelder douche , een wasmachine of een afvoerloze droger. Dit veroorzaakt een significant verschil tussen de wandtemperatuur en de inwendige temperatuur in de kelder . Test voor condensatie met tape een spiegel op de vochtigste plek van het cement kelder muur en wachten op 24 uur . Als de spiegel mist of kralen water , het is een teken van condensatie. Een ontvochtiger installeren zal de ventilatie in de kelder te verbeteren.
Seepage

Als u merkt dat vocht op een deel van de muur , meestal in de buurt van de vloer , kwel kan de boosdoener. Oppervlaktewater zich een weg baant door de poriën in de kelder stichting, of de voegovergang wordt veroorzaakt kwel op cement kelderwanden . Kwel gewoonlijk wordt gevormd als gevolg van slechte drainage , of een lekkende kelder raam goed . Om te testen voor kwel , tape een spiegel op de kelder muur en wacht een dag of twee . Als er vocht condenseert achter de rug, heb je een lekkage probleem . Waterdicht maken van de buitenkant van de kelder stichting of het vervangen van de kelder raam goed herstelt het.
Lekken

Als de kelder bevat gelokaliseerde nattigheid tijdens een zware storm , de kelderwanden kan een lek bevatten . Controleer de kelderwanden op scheuren die horizontaal en controleer op een defecte hemelwaterafvoer of een hellingshoek loopt naar het huis. Dit kan namelijk leiden tot cement kelderwanden te lekken . Test op lekkage door het uitvoeren van een slang buiten de buurt waar je gemerkt dat de scheuren in de muren . Als er water in de kelder , heb je een lek .
Temperatuur

Basement cementen muren creëren een koele temperatuur . Als uw kelder gewoon brengt rillingen langs je ruggegraat , kunt u de muren te isoleren . Isoleren van de kelderwanden niet alleen helpt de kelder temperatuur , maar het kan ook omlaag te brengen van uw verwarming en koeling kosten , waardoor de kelder droger te houden . Het is belangrijk om uit de buurt te houden van het cement muren door het bouwen van een stud spouwmuur vanwege de natuurlijke vocht in cement . Isoleren van de kelder zal een aangename omgeving te creëren voor de komende jaren .

Vorherige Seite No
Hoe te Drywall Cut Open

gipsplaten, of gipsplaat , is een materiaal dat wordt gebruikt in de bouw van de binnenmuren van gebouwen. Sanitair , elektrische en andere gewone reparaties vereisen soms een gat of opening in de gipsplaat toegang tot het probleem te ontvangen . Cutting een opening in gipsplaten is een gemakkelijke taak bij het gebruik van de juiste tools . Hoewel het mogelijk is om een scheermes te gebruiken , e

Meer dan ooit