Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Gips & Cover Lath Walls

Herhaalde patchen kunt het uiterlijk van pleisterwerk muren mar . Een oplossing is om simpelweg bedekken de muur met getextureerde verf , waarbij de onvolkomenheden te verbergen. Bij de toepassing van structuurverf , werk je van de ene kant van een muur naar de andere plaats van schilderen langs de plinten , trim-en plafond eerste. Dit komt omdat je nodig hebt om een natte rand de hele time.Things je nodig hebt
Tarps
Hand -held power- pad schuurmachine
Kalefateren
Penselen
Verf rollen
Sealing houden primer
structuurverf
Toon meer instructies
1

Verwijder al het meubilair uit de kamer . Leg dekzeilen op de vloer . Kopen van 2

Voer een power- pad schuurmachine over de muur , het verwijderen van alle glans . Gaten met kalefateren , toe te passen in gladde , platte kralen met een kalefateren pistool . Laat het drogen voor een volledige dag .
3

Brush afdichten primer langs de rand van de plinten en andere bekleding, evenals het plafond lijn , in een dunne , gelijkmatige laag . Gebruik een roller om primer verspreid over de rest van de muur , opnieuw houden van het dun en plat . Laat ze drogen gedurende 12 uur.
4

Begin aan een kant van een muur. Bestrijk ongeveer 5 meter van textuur verf op de muur . Vanaf dat moment , gebruik dan een roller om de structuurverf op de muur te verspreiden. Bekijk de verf enige afstand zodat de structuur consistent .
5

verder die de wanden . Gebruik een penseel ter dekking van de hoeken , en dan overschakelen naar een roller . Stap terug regelmatig om de textuur te evalueren , met bijzondere aandacht voor de gebieden waar de geborstelde en gewalste profielen voldoen . Laat de structuurlak die voor 24 uur .

Wat te spuiten op cement blok muren om ze te repareren

De ontwikkeling van zowel polyurethaan en silicaat kitten heeft stichting reparatie zeer eenvoudig . Spray reparatie heeft twee hoofdvormen . De eerste is de basis afdichtmiddel gemaakt van natriumsilicaat . Dit betekent niet scheuren en ernstige scheuren te vullen . De andere , geïnjecteerd in de scheur , is een epoxy formule gemaakt van polyurethaan , dat schuim op contact. Deze afdichting grote

Meer dan ooit