Huis Tuin

Huis Tuin

Laticrete Dunne Set Mortel Installatie Instructies

Volgens Laticrete.com , wordt Laticrete dunne set mortel het best gebruikt voor toepassingen zoals het installeren van keramische stenen , tegels , breuksteen , klinkers en andere dunne stenen materialen . Laticrete dunne set mortel is een pre- gemengd - stap mortel. Er zijn een paar beperkingen met Laticrete mortel . Gebruik het niet meer dan spaanplaat , Luan , Masoniet of hardhouten vloeren . Beginnend met gipsplaten , hout of steunplaat zal u helpen een goed uitziende betegelde surface.Things je nodig hebt
Drop Cloth
80 - korrel schuurpapier
Kruiwagen of 5 - liter emmer
Gips mixer bereiken
Boor Hand
vertanding
Toon meer instructies
1

Lay druppel doeken boven alle gebieden die u niet wilt bedekt met mortel zoals werkbladen , kasten en vloeren .
Pagina 2

Zand houten oppervlakken met 80 - schuurpapier om een gestructureerde gevoel aan de houten oppervlak te bereiken . Hierdoor kan de mortel te houden aan het hout op een consistente manier .
3

Giet een zak cement in een kruiwagen of 5 - liter emmer en meng er de juiste hoeveelheid water voor de hoeveelheid mortel die je gaat gebruiken . Volg de aanwijzingen op de zak . Het heeft een lijst van ratio's. Meng de mortel in de emmer met een peddel gips mixer en een handboor . Dit mengt het water in de mortel die stijgt naar de top .

Schep
4 genoeg mortel op een 1/8-inch lijmkam te dekken ¾ van de troffel oppervlak , ongeveer 2 cm diep .
5

Verspreid de mortel over het oppervlak van de muur. Zorg ervoor dat de rand van de troffel raakt de muur te allen tijde. Dit zal een consistente ¼ -inch diepe laag mortel over het oppervlak te creëren . Met een ¼ - inch troffel , kunt u ongeveer 80 - tot -95 - voeten te dekken met een 50 - pond zak van mortel .
6

Wacht ongeveer 20 minuten en dan je steen van toepassing op de mortel .

Hoe kan ik een Ongelijke Gips Muur Fix

Als u een gips muur die oneffen of puilt vanwege waterschade of blootstelling aan hitte , kunt u het gips wand zelfs opnieuw te maken . U hoeft niet te mortel mengen of leren hoe je gips modder van toepassing op de muur , krijg je alleen wat hand-en elektrisch gereedschap nodig samen met een blad van gipsplaten . In slechts enkele uren , zal je zelfs gips wand worden hersteld , op zoek als new.Thi

Meer dan ooit