Huis Tuin

Huis Tuin

De beste manier om kelderwanden Seal

Lekke kelders kan snel vochtig en beschimmeld . Water sijpelt door scheuren in kelderwanden en vocht kunnen kleine gaatjes in poreus metselwerk en beton doordringen . Een effectieve manier om vocht en schimmel te voorkomen in kelders is om alle scheuren met hydraulische cement patchen en dan sluit de kelderwanden met een kit die een ondoordringbare waterdichte barrière vormt . Wat je
Stiff borstel
afwasmiddel
staalborstel
Interieur filler
Doeken
Wijzend troffel
Hydraulisch cement of epoxy /latex waterdichte verbinding
waterdichte kit nodig
Bucket
Paintbrush of verfroller
Beschermende handschoenen
Toon meer instructies
1

Reinig de kelderwanden door schrobben ze met een harde borstel ondergedompeld in heet water met een paar knijpt van afwasmiddel. Maak de muren grondig alle vuil en vuil te verwijderen. Kopen van 2

Hark de puin van alle scheuren in de kelder muur met een staalborstel . Veeg het stof met een vochtige doek .
3

Vul alle scheuren hieronder 1/8-inch-wide met een gewone waterdichte interieur vulmiddel. Gebruik de bijgeleverde dispenser om de vulstof te duwen in de scheuren . Veeg het overtollige vulmiddel met een vochtige doek .
4

Patch alle scheuren groter than1/8-inch-wide met hydraulische cement of een epoxy of latex- gebaseerde waterdichting verbinding. Doe dit door te drukken en het verspreiden van het cement of de verbinding in de scheur met een wijzend troffel . Spreid de cement zodat deze gelijk ligt met de wand . Nogmaals , veeg overtollig cement , dit keer met de rand van de troffel mes en een vochtige doek .
5

Wacht tot de vulstof en cement of compound te drogen . Controleer instructies van de fabrikant voor droogtijden maar meestal duurt dit minstens een week .
6

Giet de waterdichte wand kit in een emmer . Afhankelijk van het type van de kit , moet u de verbinding met water verdunnen . Lees dan het gebruik instructies van de fabrikant voor meer informatie. Meng de kit goed af met een schone spatel of grote lepel .

Verf
7 op de waterdichte wand kit met een grote kwast of een medium dutje verfroller . Begin met de bovenkant van de kelder wand en naar beneden werken . Voor ruwe textuur metselwerk of metselwerk , dep de kit in ruwe en oneffen gebieden met een meanderen beweging. Gebruik beschermende handschoenen tijdens het gebruik van waterdichte kit .

Hoe te verbergen Muur Onvolkomenheden

Moving meubels , opknoping fotos, koken - de meest onverwachte dingen kunnen leiden tot schade aan uw muren . Deze onvolkomenheden , als ze blootgesteld , kan de structuur van uw muren in gevaar brengen doordat vocht, vuil en insecten aan te gaan . Ze hebben ook een negatieve invloed op de uitstraling van uw woning , die pijnlijk kan zijn wanneer onderhoudend en schadelijk voor verhuur of verkoop

Meer dan ooit