Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Drywall Repair Na Electrical Work

Elektriciens dwars door gipsplaten om de toegang tot de draden bij het uitvoeren van nieuwe draad of het toevoegen of verwijderen stopcontacten nut dozen en lichtschakelaars krijgen . Een elektricien zal vaak snijden meer gipsplaten dan nodig had om zijn werkplek te verhogen . Na het installeren van een bakje , junction box of nieuwe lichtschakelaar , het gat rond de nieuwe functie is groter en vereist vulling. Elektriciens vissen op draden in een muur boren algemeen kleinere gaten , maar kan meer dan een boor het verlaten van een verschillende terreinen die repair.Things je nodig hebt
Houten latje , Hardware doek
Constructielijm
String
gipsplaten compound
plamuurmes
Universeel mes
120 - korrel schuurpapier
gipsplaten tape
Toon meer instructies
Grote Gaten
1

repareren grote gaten na het verwijderen van schakelaars , stopcontacten of dozen , snijd een dun stuk hout 2 centimeter groter dan het gat. Knip een stuk hardware doek 1 inch groter dan het gat in alle richtingen . Breng sneldrogende constructielijm naar het midden van het hout en brengt de hardware doek om het hout . Laat de lijm drogen gedurende vijf minuten. Kopen van 2

Rijg een stuk touw door de hardware doek en rond de achterkant van het hout , zodat u beide uiteinden van het touw in je hand . Breng montagelijm aan elk uiteinde van het hout en de randen van de hardware doek. Steek het hout en hardware doek in het gat met de lijm naar u toe. Plaats het hout in het midden van het gat . Trek de snaar naar u zodat het hout en doek zich aan de binnenzijde van de wand . Zijn plaats te houden totdat de lijm sets , meestal minder dan vijf minuten .

Breng 3 een laag gipsplaten verbinding met een plamuurmes over de hardware doek en hout terwijl de spanning op de snaar . Bedek de snaar ; geef een 1/4 inch gat omheen . Laat de gipsplaten compound voor een uur in te stellen .
4

Snijd de string met een mes en in het gat met gipsplaten compound vullen . Laat de gipsplaten compound volledig opdrogen , meestal twee tot drie uur , en zand glad met 120 - korrel schuurpapier .
Kleine Gaten
5

kleine gaatjes repareren geboord bij het vissen voor draden , zand het oppervlak van het gat met 120 - korrel schuurpapier om het glad te maken.
6

Druk gipsplaten compound in het gat met een plamuurmes . Bouw het op dus het zit net boven de bestaande gipsplaten oppervlak.

Laat 7 de gipsplaten verbinding volledig opdrogen , meestal twee tot drie uur .
8

Schuur de reparatie glad met 120 - korrel schuurpapier .
overcuts
9

overcuts repareren betreffende houders , lichtschakelaars en dozen , gelden gipsplaten verbinding om de lege ruimte tussen de houder , schakelaar of doos . Druk er in de vacht van de randen van de gipsplaten en de buitenranden van de elektrische kast . Verwijder gipsplaten verbinding uit de binnenkant randen van de doos nut met een plamuurmes .
10

Plaats gipsplaten tape over de natte gipsplaten verbinding, tot aan de rand van de elektrische kast en maak het glad met een flexibele plamuurmes . Breng een laag van gipsplaten verbinding over de tape. Laat de gipsplaten compound drogen 01:59 uur .
11

andere laag van gipsplaten compound aanbrengen op de droge stof en laat het voor 01:59 uur in te stellen . Breng een derde laag en laat ze drogen . Houd de lagen dun, zodat zij zich , zetten en droog goed .
12

Zand de reparatie met 120 - korrel schuurpapier zodat het zit gelijk met de bestaande wand .


Waarom Walls Crack

De reden waarom een ​​scheur in een wand hangt af van verschillende factoren , zoals het wandmateriaal , leeftijd , milieuomstandigheden en de omliggende bouwwerken. Deze scheurtjes cosmetische of zij kunnen wijzen op structurele schade in het gebouw . Ernstige scheuren kan een oproep naar een bouwkundig ingenieur of verbouwen aannemer nodig . Gipsplaten gipsplaten kan binnenkort barsten na de i

Meer dan ooit