Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> muur Reparaties >> Content

Tips voor Hoe kan Take Off Drywall

Meest verbouwen projecten vereisen het verwijderen van gipsplaten tijdens de sloop. Gipsplaten, ook wel bekend als gipsplaat , is gemaakt van gips tussen twee vellen papier . Het wordt meestal in 4 - voet verkocht door 8 - voet vellen en bevestigd aan de muur studs met gipsplaten schroeven . Verwijdering van gipsplaten tijdens de sloop kan erg stoffig , zodat het dragen van oogbescherming en een gasmasker wordt aanbevolen. Zoek Studs

De eerste stap in gipsplaten verwijderen is het lokaliseren van de studs. Een elektronische stud finder is nuttig , maar sommige zijn niet nauwkeurig of pick-up valse signalen . Met ervaring , kloppen of bonken op de muur met je hand kan je helpen stud locaties onderscheiden . Een andere truc is om te proberen om gipsplaten schroeven of spijkers te vinden. Dit is makkelijker bij oudere woningen waar de nagels kan hebben " gelopen " of " geknald " door de gipsplaten modder en verf ze te bedekken . Zoek en u kunt een niveau gebruiken om een ​​verticale lijn te trekken om de anderen te vinden .
Punch kleine gaatjes in het First

Wanneer u een plek die niet over vinden een stud achter de rug, met een hamer een gat in de gipsplaat. U kunt meerdere kleine gaatjes te maken , hetzij in een lijn of in een cirkel . Bij een klein deel wordt doorgestoken, naar binnen kijken . Gebruik een zaklamp indien nodig. Je wilt niet punch in kabels of leidingen .
Trek de gipsplaten Away

Pak de gipsplaten door het gat dat je gemaakt en rukken uit de buurt van de studs. Het kan komen in grote stukken of kleine. Trekken het weg in grote stukken lijkt efficiënter, maar vergeet niet dat je zal moeten om die grote delen halen uit de kamer en eventueel naar boven of beneden te gooien in de vuilnisbak . Kleinere stukken zijn beter beheersbaar . Gebruik een scherp mes om de gipsplaten tape scoren in hoeken . Dit zal helpen schade aan een aangrenzende muur te minimaliseren als die muur niet wordt verwijderd .
Verwijder de schroeven

Zodra de gipsplaten wordt verwijderd uit de studs, de schroeven en nagels moeten worden verwijderd om te voorkomen dat het vangen op kleding of scheuren je huid tijdens het werk . Gebruik een boor of screwgun met een Phillips beetje om de schroeven te verwijderen . Niet hergebruiken gipsplaten schroeven , want ze zijn zwak en gevoelig voor breuk na gebruik . Gebruik de klauw van een hamer om spijkers te verwijderen . In sommige gevallen is het makkelijker om gewoon helemaal hamer de spijkers in de stoeterij dan het is om ze te verwijderen .
Slijtagebescherming

Misschien schimmel vinden in de muur holte of de achterzijde van de gipsplaten na verwijderen . Gebruik werkhandschoenen om de gipsplaten te behandelen . Ook dragen een masker om te voorkomen dat het inademen van stof in de lucht , gipsplaten stof en schimmel deeltjes.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/wall-repairs/1002079150.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.