Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te douche betegelen Kalefateren

douche tegels zijn met elkaar verbonden met grout ( een vorm van cement ) dat de ruimten vult tussen de tegels en creëert een gladde , stevige muur . Echter, specie niet goed in de binnenkant hoeken van de douche - die lijnen die langs de bodem en zijkanten van de douchewanden . Kunnen de wanden iets bewegen in de tijd , waardoor de specie te kraken . Kalefateren beweegt met de muren en zeehonden uit vocht , een cruciaal probleem met douche tiles.Things je nodig hebt
plamuurmes
Kalefateren
Kalefateren geweer
Universeel mes Goedkope 3 -inch nagel
Regular lepel
Toon meer instructies
1

Installeer en specie uw douche tegel , voegen alleen de platte overspanningen en niet de ruimtes langs de binnenkant hoeken tussen de muren en rond de randen van de vloer . Run je plamuurmes binnen die lijnen aan een verdwaalde specie die daar krijgt verwijderen. Laat de specie die voor 24 uur .

Laad Pagina 2 uw kalefateren pistool met een kalefateren buis. Snij het puntje van de buis met een mes , de snede in hoek van 45 graden met een 1/4-inch gat .
3

Pierce de binnenste afdichting van de kalefateren buis door op een 3-inch spijker erin . Druk de trekker in de kalefateren pistool om een ​​beetje kalefateren verdrijven uit het einde. Druk op de druk - knop aan het einde van het pistool om de kit te stoppen .

Plaats
4 de punt van de kalefateren buis op een uiteinde van de eerste regels die je gaat kalefateren , die de pistool op ongeveer een hoek van 45 graden , zodat de snede aan het einde van de buis zit plat op de lijn .
5

Knijp de trekker van het pistool op de kalefateren stroom starten. Trek het pistool langzaam achterwaarts langs de lijn , te vullen met kit in een vloeiende kraal . Stop de stroom aan het eind van de lijn door op de druk - knop .
6

Bevochtig je lepel door vast te houden onder water uit de gootsteen kraan . Voer de achterkant van de lepel langs de kalefateren lijn , van begin tot eind , om de lijn plat krijgen en glad in de hoek .
7

Herhaal voor elke open lijn . Laat de kalefateren voor 24 uur in te stellen .

Gipsplaten Spackle Applicatie Problemen

Gemaakt in 1927 , Spackle is een handelsmerk naam en gepatenteerde product van de Muralo Company. Muralo s hedendaagse Spackle is een pasta die deuken , scheuren, gaten en vlekken vult . Hoewel spackling pasta kan worden toegepast op verschillende soorten wand en plafond materialen bouwers het vaakst voor gipsplaten oppervlakken herstellen . Een lichtgewicht tegenhanger van joint compound gipsplat

Meer dan ooit