Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> muur Reparaties >> Content

Hoe te Cut gepleisterde muren & Reparatie Met gipsplaten

Gips muren zijn niet zo vaak meer gebruikt in de bouw vanwege de tijd die nodig is om ze te bouwen in lagen . Als je gips muren in je huis die reparatie nodig hebben , en hebben niet de tijd of zin om ze op te lossen met meer gips , is het mogelijk om gipsplaten te vervangen . De reparatie zal niet zo lang duren als het zou doen als je met behulp van gips , en moet worden voltooid binnen een day.Things je nodig hebt
Hammer
Universeel mes
plamuurmes
Drywall
Snelbouwschroeven
Boor
gipsplaten compound
Taping mes
gipsplaten tape
Schuurpapier Heb Verf
Penseel
Toon meer instructies
1 < p> Tik op het gips met een hamer om wat gips kloppen los in het beschadigde gebied en maak een gat. Trek zo veel van de schade met de hand, werk je weg naar links en rechts tot je de muur studs waarop het gips lat is bevestigd vinden . Kopen van 2

Reinig het gat en maak rechte randen . De score van de pleister met een mes om een ​​vierkant rond het gat te vormen . Plaats het plamuurmes in de partituur en tik met een hamer om de pleister los te gladde randen vormen kloppen . Knip de pleister op de zijkanten naar het midden van de muur studs .

Meet
3 de opening en breng de afmetingen om een ​​stuk van gipsplaten . De score van de gipsplaten met het mes en klik het langs de rand van een tafel om de onnodige delen te verwijderen.

Plaats
4 de gipsplaten in het gat en bevestig deze aan de noppen met gipsplaten schroeven . Boor de schroeven door de randen van de gipsplaten en in de studs .
5

Bevochtig de randen van het gips waar het voldoet aan de gipsplaat. Spreid een dunne hoeveelheid gipsplaten verbinding over de naden tussen de gipsplaten en de pleister . Gebruik een taping mes om het te verspreiden. Plak een strook van gipsplaten tape over de verbinding, en dan bedekken met een beetje meer verbinding. Laat de muur drogen gedurende minstens 12 uur , en dan zand de verbinding soepel .
6

Bevochtig het gips langs de muur rond de reparatie gebied . Verspreid een extra verbinding over de naden , en taps naar beneden aan de zijkanten als u weg van de tape te verplaatsen . Goed laten drogen voor een ander 12 uur .
7

Schuur de muur glad , waar de verbinding gedroogd. Schilder de muur met bijpassende verf. Gebruik een penseel in zelfs up - en - neer bewegingen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/wall-repairs/1002079121.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.