Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> muur Reparaties >> Content

Hoe te Peeling Paint Fix op Painted gipsplaten

Vocht , contaminanten en leeftijd oorzaak verf te pellen op een gipsplaten oppervlak . Vocht uit een sanitair lek of hoge luchtvochtigheid verzacht de band tussen de verf en de gipsplaten , waardoor bubbels. Zodra het vocht droogt , de losse verf schillen . Verontreinigingen op het oppervlak van de gipsplaat uit de bouwfase , zoals gipsplaten stof en olie , kan een barrière tussen de verf en de gipsplaat maken . Als er vocht veroorzaakt verf de gipsplaten 's te schillen , repareren het sanitair lek of voeg ventilatie om de kamer vóór de vaststelling van de peeling paint.Things U vindt Goedkope 4 -inch schraper
100 - korrel schuurpapier
vochtige doek nodig
universele joint compound
220 - korrel schuurpapier
gipsplaten textuur
Primer
3 -inch kwast
verf
Verfroller
Toon meer instructies
1

Verwijder alle losse of geschild verf van het oppervlak van de gipsplaten , met gebruikmaking van een 4-inch schraper . Begin aan een uiteinde van de wand en werken om de andere .
2

Smooth de geschilde verf gebieden op de gipsplaten , met 100 grit schuurpapier . Werk het schuurpapier in cirkelvormige bewegingen . Verwijder de verf van scherpe randen en elke donkere of vette gebieden op de gipsplaten .

Reinig 3 de geschuurd gipsplaten en de resterende verf op de gipsplaten , met een vochtige doek. Verwijder alle gipsplaten stof en verf puin .
4

Bedek de geschuurd gebieden op de gipsplaten met alle doeleinden joint compound , met de 4 - inch schraper om de verbinding te verspreiden. Veer de joint compound op de resterende verf. Laat de joint compound droog , met behulp van door de fabrikant aanbevolen droogtijd.
5

Strijk de joint compound met behulp van 220 - schuurpapier . Werk het schuurpapier met cirkelvormige bewegingen . Verwijder alle richels en knobbels in het oppervlak van de samenstelling . Meng de verbinding in het oppervlak van de oude verf is .
6

Was de gipsplaten met een vochtige doek , het verwijderen van alle stof .
7

Breng een gipsplaten textuur aan de gerepareerde delen van de gipsplaten , met behulp van een stijl die de bestaande structuur past op de muur . Volg aanbrengen en drogen van de fabrikant textuur .
8

Bedek het gerepareerde gebied met gipsplaten primer met behulp van een spuitbus primer of een 3 - inch borstel om de primer . Sommige primers komen in een spuitbus en hebben meestal een platte witte kleur . Voor een donkere kleur muur , gebruik dan een getinte primer. Een gekleurde primer helpt mix van de nieuwe verf de aflak in de oude verf op de gipsplaat. Laat de primer volledig drogen , volgens de instructies van de fabrikant.
9

Breng de afwerking laag verf om de gipsplaten , met behulp van de 3 - inch kwast of verfroller . Werk vanuit de top van de muur naar beneden naar de bodem .
10

Laat de afwerking laag verf te drogen, na het drogen van de instructies van de verffabrikant . Inspecteer de gerepareerde gebieden . Als het gerepareerde gebieden hebben een doffe uitstraling , geven de gipsplaten een tweede laag van de finish verf.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/wall-repairs/1002078908.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.