Huis Tuin

Huis Tuin

Het toevoegen van een hoge muur Return Vent

Hoge muur terugkeer ventilatieopeningen hoeft niet lelijk meer zijn. Er een grote verscheidenheid van vent covers beschikbaar , dat zal het interieur van uw huis passen . Ventilatieopeningen zijn meestal gemaakt van goedkoop en onaantrekkelijk staal en geschilderd met neutrale industriële kleuren . Messing, koper en roestvrij stalen metalen roosters zijn nu op de markt en zijn erg populair bij de doe-het - yourselfers.Things Je
Flexibel luchtkanaal
Saw
Metal vent doos Pagina 2 van Need 4 houten planken
Duct tape
Nails
Kunststof banden
Hammer
Schaar
Accuboormachine
Aluminium tape
Schroeven
Kunststof rib
Geïsoleerde duct boord
Meetlint
Mastic hechtcement
Penseel
Toon meer instructies
1

Kies alleen de gebieden van leidingen die beschadigd worden verwijderd . Zodra u het kanaal hebt verwijderd , kunt u beginnen met de doos metalen vent hechten .

Trek Pagina 2 het kanaal met een touwtje aan de ventilatieopening en met plastic banden hechten aan een stud elke paar meter zodat het hangt strak .

Seal
3 het nieuwe kanaal naar de vent in plaats met plastic banden . Bevestig veilig omdat de zwaartekracht van de flexibele buis naar beneden zal trekken .

Clip
4 de plastic banden aan het eind en het gebruik van aluminium tape voor het afdichten alles strak. U moet polijsten met een plastic rib .
5

Houd de nieuwe vent in plaats met een houten frame . Meet het gat nauwkeurig gesneden de 2 door 4s , nagel het frame bij elkaar en dan nagel het frame in het ventilatiegat .
6

Vul gaten in de muur met geïsoleerde kanaal boord . U moet aan de raad op maat gesneden.

Bereid 7 om de vent met mastiek cement dichten om eventuele luchtlekken te voorkomen . Zodra het cement droog is , vervangt het rooster .

Hoe kan ik een tijdelijke Vapor Port aanmaken

De damp herstel methode is de meest voorkomende van de koeling herstel methoden om koudemiddel in de dampen staat . Op 1 juli 1992 , op grond van artikel 608 van de Clean Air Act , mensen konden niet meer bewust vent ozon gevaarlijke stoffen in de atmosfeer . In plaats daarvan moeten mensen herstellen en recyclen het koelmiddel aan de Amerikaanse Environmental Protection Agency normen . Wat je nod

Meer dan ooit