Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe schoon Forced Air Vents

Als u uw huis stof en ontdek nieuwe lagen stof de volgende dag , is het waarschijnlijk tijd om de ventilatieopeningen schoon te maken. Openingen die stof vasthouden aan de zijkanten van de binnenste opening wanden en grills blijft dat stof voeden lob tot ze schoongemaakt . Hebben van het hele systeem professioneel jaarlijks gereinigd is een goed idee , maar je kunt een gedeeltelijke doen schoonmaak zelf te allen tijde met een paar huishoudelijke artikelen . Wijzig de oven filter wanneer u het reinigen van de ventilatieopeningen , of de stof van de filter zal gewoon weer krijgen ze vies . Wat je
Kranten
schroevendraaier
Liquid huishoudelijke reinigingsmiddel
Emmer
Spons
Vacuum met slang en borstel
Sterke tape nodig
ovenfilter

Toon meer instructies
1

Schakel de oven . Ga naar de hoogste vent in het huis . Verspreid kranten in het bijzijn van het. Kopen van 2

Vul een emmer met warm water en een beetje vloeibare huishoudelijke reinigingsmiddel . Bevochtig een spons in. Spons van de grill , het afstappen van al het stof en vuil .

Verwijder 3 de vent grill met je schroevendraaier . Spons uit de achterkant van het. Zet het op de kranten te drogen .

Spons 4 uit de binnenkant van de open aarsgebied , vegen de muren langs de opening en voor zover als je kunt bereiken .

5

Monteer uw stofzuiger slang en borstel. Wikkel een stukje tape rond elk punt waar de stukken aan te sluiten, dus het zal niet uit elkaar vallen in de vleugel.

Vacuum 6 de binnenkant van de opening voor zo ver als je kunt bereiken , hardlopen de borstel tegen de zijkanten . Monteer de ventilator grill .
7

Herhaal dit proces voor elke vent grill in het huis. Vervang de oude oven filter met het nieuwe. Draai de oven .

Hoe een Zolder Fan Vervang

Vaak een zolder ventilator uitvalt zonder de huiseigenaar het zelf te weten . Warme klimaten kan bijzonder schadelijk zijn voor de lagers . De gemiddelde levensduur van een zolder ventilator is tussen de vijf en 20 jaar , dus moet je de ventilator te inspecteren om de twee jaar of zo na de eerste vijf jaar tijd is verstreken . Hier is hoe u uw zolder ventilator te vervangen wanneer het tijd comes.

Meer dan ooit