Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Deflecto Droger Vent Cover Install

ombuigen - o maakt een louvre vent cover die droger uitlaat toelaat om rechtstreeks naar buiten stromen. Als de droger niet wordt uitgevoerd, de lamellen zijn gesloten en ze voorkomen dat er lucht , regen, sneeuw , vogels en knaagdieren van het krijgen in de afvoerpijp . De vent dekking komt om een 11 -inch lengte van 4 - inch diameter aluminium pijp die op een buitenmuur kan worden geïnstalleerd bevestigd . Een uiteinde van een spiraal gewikkelde , flexibele aluminium slang is aangesloten op de droger en het andere uiteinde is verbonden met de aluminiumbuis van de ventilatieopening cover.Things Je moet
Breeding finder
¼ - inch diameter boortje
Boor
Decoupeerzaag
IJzerzaag
kruiskopschroevendraaier beetje
verzinkte schroeven
Toon meer instructies
1

Zoek de studs in de muur in het gebied waar de droger vent zal worden geïnstalleerd . kopen van 2

Teken een 4 ¼ inch diameter cirkel op de muur op een plaats waar er geen studs achter. Probeer de onderkant van de cirkel niet meer dan drie centimeter boven de afgewerkte vloer te houden .

Boor 3 ¼ inch diameter piloot gat door de muur in het midden van de 4 ¼ inch cirkel gemarkeerd in stap twee . Gebruik een boor lang genoeg om de hele weg door de muur en komen aan de buitenkant. Houd de boor niveau tijdens het boren , en het minimaliseren van up- en -down , en side - to-side beweging .
4

Teken een 4 ¼ inch diameter cirkel aan de buitenkant van de muur met de piloot gat geboord in stap drie als het centrum van de cirkel .
5

vergroten de proefgat genoeg zodat het blad van de decoupeerzaag past erin . Snijd naar buiten van de pilot gat tot aan de gemarkeerde cirkel en ga dan verder met uit te snijden .

Knip 6 uit de 4 ¼ inch diameter gat in de binnenwand via hetzelfde proces uit te snijden de cirkel zoals in stap vijf .
7

Duw isolatie aan de zijkanten, zodat het gat is vrij .
8

Schuif de aluminium pijp van de ontluchtingsafdekking door de muur van de buitenwereld van het gebouw .
9

Breng een rups siliconenkit aan de achterzijde van de vleugel deksel .
10

Bevestig de vent deksel aan de buitenzijde van de muur door het besturen van een schroef op elke hoek .
11

Schuif de meegeleverde kraag over de aluminium buis totdat deze contact maakt met het oppervlak van de binnenwand .
12

Knijp de lipjes op de uitbreidbaar klem aan het ene uiteinde van de flexibele aluminium slang , schuif de slang over de ontluchtingsafdekking aluminium buis en laat de klem lipjes zodat de klem aan te scherpen rond de aluminium slang waar het betrekking heeft op de aluminium buis .
13

Sluit het andere uiteinde van de aluminium slang naar de droger vent uitlaatpijp met behulp van de andere klem .

Bepalen van de grootte van een afzuigkap voor een badkamer

Badkamer ventilatoren zorgen voor een uitwisseling van verse lucht in de ruimte door te trekken geuren en bad en douche stoom uit de kamer. Grote badkamers vandaag presenteren een nog grotere vraag naar een goede ventilatie . Goede ventilatie zal ook helpen elimineren schimmels en meeldauw . Badkamer ventilatoren worden gemeten in CFM , dat is een afkorting voor kubieke voet per minuut . Verschill

Meer dan ooit