Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe belangrijk is een dampscherm op Solder

? Het installeren van een dampscherm in uw zolder is erg belangrijk . Alle warmte in uw huis reist naar de zolder . U wilt dat de warmte in uw huis te houden en niet laten ontsnappen . De dampremmende laag zal vocht te voorkomen , dat uw plafond kan vlekken veroorzaken en waterschade in de tijd. Seal luchtlekken

Dicht alle luchtlekken . Als je lucht lekken , het installeren van isolatie zal niet helpen houden in warmte of geld te besparen. Controleer op luchtlekken rond buitenmuren , openingen en leidingen. U kunt breeuwen gebruiken om de meeste scheuren dichten . Dit moet vóór de installatie van de dampremmende laag worden gedaan .
Vapor Barrier

Nadat u alle luchtlekken verzegeld hebben , installeer dan een dampscherm . Leg een dun stuk plastic langs de zolderverdieping . Dit voorkomt dat vocht in de zolderruimte . U kunt nieten tot in de vakwerkbouw . Het dampscherm in het belangrijkste deel van de zolder onderhoud.
In Isolatie

Plaats isolatie tussen de vakwerkbouw op de vloer en muren. Isolatie wordt geleverd op rollen en kan ook worden geblazen op zijn plaats . Bij het toevoegen van isolatie, nooit bedekken elektrische draden of verdeeldozen vanwege brandgevaar . Isolatie wordt rechtstreeks gelegd op de top van het dampscherm .

Hoe te installeren een droger vent Door Vinyl Siding

Air cycli in en uit uw wasdroger om je natte stapel wasgoed te zetten in droge kleren die klaar zijn om te dragen zijn . Een kleine ventilator in uw droger duwt het water , natte pluizen en gas uitlaat omhoog door een buis en uit uw huis . Effectieve ontluchting elimineert pluisjes opbouw in uw lijn , die uw droger efficiënter te helpen en vermindert het risico van een brand . Droger vent installa

Meer dan ooit