Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te verwijderen vocht uit een kruipruimte

Een te hoog vochtgehalte in een kruipruimte kan leiden tot problemen die zijn erger dan een muffe geur . De groei van de schimmel in de warme , vochtige , donkere omgeving zijn items die zijn opgeslagen in de kruipruimte beschadigen , en het kan ook invloed hebben op de gezondheid van iedereen die leeft in uw huis. Instructies
1

Inspecteer de kruipruimte op tekenen van verhoogde luchtvochtigheid , zoals schimmel of schimmelvorming , muffe geuren , " zweten " op metalen buizen of leidingwerk door condensatie , of rottend hout . Deze borden zullen duidelijker worden in de lente-en zomermaanden ; echter veel , zoals het rottend hout , zal aanwezig zijn het hele jaar door zijn. kopen van 2

Begin met vochtregulatie door de routering van drainage van goten van het huis stichting. Kwaliteit van het landschap in de buurt van de stichting , zodat dit water uit de buurt van het huis af te tappen.

Controleer
3 voor scheuren in de fundering en verzegelen ze met waterdichte kit speciaal gemaakt voor beton . Kopen waterdichte kit voor beton bij een lokale hardware winkel . Volg de aanwijzingen van de fabrikant .
4

Kijk of toegangsdeuren tot de kruipruimte zijn onder rang , wat betekent dat ze onder het maaiveld en daarmee ook gevoelig voor water afvoer in hen . Toegangsdeuren moet ten minste vier centimeter boven de buitenkant van de bodem .
5

Zorg ervoor dat alle toestellen in de kruipruimte lucht aan de buitenkant van het gebouw om de drainage of vocht te voorkomen dragen vocht aan de kruipruimte .
6

Installeer een luchtontvochtiger , of als u al beschikken over airconditioning in uw huis , hebben de airconditioner kanaal afgeblazen in de kruipruimte om de vochtigheid te verminderen . Een terugkeer vent zal ook moeten worden geïnstalleerd om de airconditioner juist te laten werken .
7

Installeer een dompelpomp of een afvoer met terugstroming kleppen om staand water uit de kruipruimte te verwijderen indien dit een factor in de extreme vochtigheid .

Hoe maak je een huis koeler te maken zonder een Air Conditioner

Aan de door de zomer zonder een airconditioner kan u helpen besparen een hoop geld op uw energierekening , maar het kan je ook vertrekken met een benauwd en oncomfortabele sfeer binnenshuis . U hoeft niet alleen vertrouwen op fans , dat wel. Door het aannemen van passieve koeling , die je de hoeveelheid warmte die uw huis binnenkomt te verminderen en profiteren van natuurlijk voorkomende koel brie

Meer dan ooit