Huis Tuin

Huis Tuin

Heeft Simpson Dura Vent Buizen afgedicht hoeven te worden

? Simpson Dura - Vent produceert verschillende soorten ontluchtingsleiding in overeenstemming met de wetten op verschillende soorten verwarmingssystemen. Sommige van de systemen zijn pelletkachels , houtgestookte haarden en gas - gestookte toestellen . Direct Vent

Direct vent systemen gemaakt door Simpson Dura - Vent zijn ontworpen voor gebruik met directe vent haarden , kachels en open haarden . Directe vent systemen dit bedrijf zijn laser gelast en geen pakkingen of kit nodig .
Pipes

Simpson Dura - Vent buizen voorzien van een volledig unitized twist - lock constructie. Gebruik van hechtmiddelen is optioneel , tenzij anders aangegeven door de fabrikant van het apparaat . Dura -vent buizen komen in verschillende lengtes om u te voorzien van de lengte die u nodig hebt . Alle stukken twist - lock samen om een ​​goede afdichting te vormen.
Sealants

Hoewel afdichtingsmiddelen voor Dura - Ontluchtingsleiding stukken zijn meestal niet nodig , kitten voor andere onderdelen nodig zijn. Ankerplaten vereisen een niet - verharding en hoge temperatuur afdichtmiddel vermogen van minimaal 1000 graden Fahrenheit . Dezelfde kit kan gebruikt worden voor het knipperen . Dicht de bergop gedeelte en twee kanten van het knipperen , waardoor de bodem ontsloten .

Richting van een plafond ventilator

Plafond fans kunnen veel meer functies dan alleen maar lucht te blazen . Omdat ze lucht overdragen , de temperatuur van de lucht wordt overgedragen aan de overkant van de kamer ook door middel van luchtstromen die door de ventilatorbladen . Plafondventilator algemeen een schakelaar op de motorbehuizing of een van de hangende schakelaars die niet alleen de snelheid , maar ook de richting aangepast

Meer dan ooit