Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe krijg ik de Hot Air Out of My Attic

? Tijdens de zomermaanden , hete lucht bouwt op de zolder van uw huis. Huizen zijn ontluchting langs de nok , binnen de gevel en langs de koof . De openingen zijn afgeschermd of louvre om de lucht door te laten. Dit type passieve ontluchting is gebaseerd op het principe dat warme lucht stijgt en passeert deze ontluchtingskleppen . Helaas , hete lucht beweegt langzaam , zodat de zolder nog warmer . Door het toevoegen van apparaten ontworpen om lucht te verplaatsen , kunt u de warme lucht sneller uit uw zolder . Wat je
Passief ontluchting nodig
Hele huis fan
Dak turbines Electric zolder fans
Solar zolder fans
Reflecterende isolatie
Toon meer instructies

1

Zorg voor een voldoende hoeveelheid openingen voor de grootte van uw zolder . Paul Bianchina , schrijven voor het vastgoed vakblad , " Inman , " adviseert 1 vierkante meter ventilatie voor elke 300 vierkante meter van de zolder . De ventilatie moet ook worden verdeeld tussen lagere openingen, zoals koof ontluchting , en de hogere openingen, zoals die langs de nok . Kopen van 2

Installeer een hele huis fan . Een hele huis ventilator trekt lucht van buiten , die wordt gekoeld door de beweging . De beweging van de lucht duwt de warme lucht in de woning omhoog naar de zolder . De lucht blijft in beweging via het ventilatiesysteem en duwt de warme lucht uit de zolder ventilatiesysteem .
3

Toevoegen dak turbines aan de woning. Wind aangedreven dak turbines, ook wel aangeduid als whirlybird ventilatieopeningen trek warme lucht uit de zolder . Dak turbines zijn alleen effectief , maar als er genoeg wind om de messen draaien snel genoeg om de lucht naar boven en uit de zolder te verplaatsen .
4

Creëer meer lucht in de zolder via de gebruik van elektrische zolder fans . Elektrische zolder fans trekken lucht uit koof ventilatieopeningen , koelen door middel van beweging en tegelijkertijd bewegende verwarmde lucht uit de bovenste ventilatieopeningen. Maximaliseren van de efficiëntie van de fans door te zorgen voor de koof ventilatieopeningen zijn volledig open .
5

installeren zonne- zolder fans. Solar zolder fans werken op hetzelfde principe als elektrische ventilatoren . Het verschil is een zonne- ventilator is voorzien van een klein zonnepaneel die de bevoegdheden van de ventilator . Het heeft geen stroom nodig van uw elektrische installatie .
6

Verminder de zonnewarmte in uw zolder met reflecterende isolatie. Zoals de zon brandt op uw dak , het dak en de zolder te bewaren voor die warmte die vervolgens verwarmt de lucht in de zolder . Geïnstalleerd op de onderkant van de spanten , de reflecterende barrière vermindert de hoeveelheid warmte die in de zolder , effectieve vermindering van zonnewarmte . Met minder verwarmde lucht op de zolder , de passieve en actieve ventilatie systemen efficiënter te werken.

Hoe kan ik een luchtfilter te voegen in een Trane XV90

Het houden van uw kachel soepel afhankelijk van de kwaliteit van de lucht die het apparaat trekt in de kachel. Vuile , stoffige lucht verlaat afzettingen op de verwarmingselementen , waardoor de levensduur van het apparaat verkorten . Het veranderen van de luchtinlaat filter op uw verwarming unit is een belangrijke manier om uw huis en uw verwarming investering te beschermen . De Trane XV 90 maakt

Meer dan ooit