Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> ventilatie >> Content

Open haard Rook Problemen

Een open haard is een warme en uitnodigende inrichting in het huis. Als je het gebruikt het hele jaar door , kan dit armatuur een alternatieve warmtebron voorzien van een centrale verwarming . Open haarden zijn echter gevoelig voor veiligheidsproblemen , brandgevaar en rook problemen , vooral als ze niet de juiste zorg en onderhoud te ontvangen. Bij een open haard begint te roken , kan een aantal factoren te wijten. Vuil en creosoot

Een van de meest voorkomende oorzaken van de rook die het huis van een open haard is vuil of creosoot opbouw in het rookkanaal . Bekend als " rookgas , " creosoot wordt verdampt koolstof gebaseerde stoom die opbouwt en veroorzaakt condensatie op de binnenzijden van de schoorsteen. Creosoot gebeurt vaak bij het stoken van nat of verrot hout , die een beperkte warmte die niet in staat is te branden uit de condensatie , waardoor creosoot opbouw achterlatend creëert . Inspecteren en reinigen van uw schoorsteen een keer per jaar , om afzettingen en geuren die afkomstig zijn van een vuile schoorsteen te voorkomen .
Geblokkeerd Damper of rookkanaal

Een demper is een apparaat dat rook toelaat op de schoorsteen te ontsnappen , en een schoorsteen is een kleine buis die het mogelijk maakt de rook te ontsnappen. Als de demper of rookkanaal wordt geblokkeerd , zal rook opbouwen en weer omlaag om de woning te betreden van de open haard . Dit probleem kan een huis te vullen met rook heel snel , dat is niet alleen een gevaar voor brand , maar een gevaar voor de veiligheid ook. Als de demper of rookkanaal is geblokkeerd , verroest of beschadigd is, onmiddellijk vervangen .
Weer

Het weer buiten kan invloed hebben op hoe de rook ontsnapt uit een schoorsteen . Tijdens harde wind , kan een downdraft de rook terug te dringen door de schoorsteen en in het huis . Voorkom dit door middel van een schoorsteenkap , die harde wind afbuigt en laat de rook te ontsnappen aan de bovenkant van de schoorsteen . Het beste is om een professionele installatie van een schoorsteenkap , omdat men dat te klein is zal de schoorsteen om ondermaatse geworden en verhoging van de rook in de woning .
Huishoudelijke Activiteiten

Bepaalde huishoudelijke activiteiten kan het vermogen van een open haard om de rook te bevrijden van de bovenkant van de schoorsteen beïnvloeden. Open ramen , ventilatoren , drogers en afzuigventilatoren kunnen rook zuigen van de binnenkant van een open haard en schoorsteen en verspreiden het door de hele kamer . Als er rook is het invoeren van het huis, zorg ervoor dat de ramen gesloten zijn , de fans zijn uitgeschakeld en de deur naar de wasruimte is gesloten om te zien of die stopt de rook van terug door de schoorsteen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/ventilation/1002014860.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.