Huis Tuin

Huis Tuin

DIY Rigging katrollen

Rigging katrollen vormen een blok - en - pakken is een kant en klaar antwoord op een lading te zwaar om te tillen of te trekken . Na reeving een blok om tuig het blok - en - pakken , het verplaatsen van de belasting kost minder inspanning. " Reeving " is de handeling van het draadsnijden een lijn door een blok , zodat het reizen over een katrol . De mechanisch voordeel bijgebracht door de katrollen van een blok - en - pakken kunnen twee katrollen in elk blok , in totaal vier , plus de lijn trek je op , om een 5-1 voordeel. Met een 5-1 mechanisch voordeel , het heffen van £ 100 vereist geen inspanning meer dan het heffen van £ 20 . Wat je nodig hebt Pagina 2 - schijf blokken
Touw
Toon meer instructies
1

Leg de twee blokken op de grond met hun billen - het uiteinde zonder een haak - naar elkaar toe . Reeve een lijn door de schijf die het dichtst bij de grond in een van beide blok . " Schijf " is de technische naam voor een poelie in een blok . Dit blok wordt de "kop blok , " of het blok dat stationair zal blijven.

Take 2 het einde van de lijn , de juiste naam van de " bittere einde , " naar het andere blok en Reeve het door de schijf dichtst bij de grond . Dit is het blok dat het "heel blok , " verbonden aan de belasting die beweegt wanneer het touw zal worden.

Trek 3 het bittere einde terug naar de kop blok en Reeve het door de overgebleven schijf . Omdat de schijven die het dichtst bij de grond eerst werden Rove , die lijnen zijn niet in de weg van de rest van de tuigage proces . Na het passeren van het bittere einde op de laatste schijf in het hoofd blok , dragen het naar de hiel blok nogmaals .
4

Reeve de lijn door de laatste schijf in de hiel blok en dragen het bittere einde te de ring op de basis van de kop blok . Zet de lijn om die ring door een knoop of een oogsplits en de blok - en - pakken is opgetuigd . Haak de kop blok boven de te hijsen last en haak de belasting op de hiel blok .

Hoe Dik werkt een betonnen muur moeten worden voor een Tornado Kamer

Over 1000 tornado raakte de Verenigde State elk jaar, volgens de NOAA National Severe Storms Laboratory. Zestig mensen , gemiddeld , sterven aan tornados per jaar , concrete veilige kamers met de juiste dikte een belangrijk kenmerk van een huis of onroerend goed , vooral in je in Tornado Alley leven. De structuur moet dik genoeg zijn om winden van 250 mph dat rondvliegend puin veroorzaakt te veran

Meer dan ooit