Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Lap Siding & Combineer Shakes

Houten schoot gevelbeplating , ook wel bekend als clapboard gevelbeplating , is een traditionele gevelbeplating dateert meerdere eeuwen. Het is gesneden met een afschuining zodat de onderste rand is twee tot drie keer zo dik op de bovenrand . Deze wigvorm werpt water en zorgt voor een weer schild voor uw huis . Shakes , zijn een dikkere versie van tropisch hardhout en voorzien van een soortgelijke wigvorm . De combinatie van de twee geeft een huis een rustieke New England cottage voelen die ideaal is voor sommige smaken . Gebruik gevelbeplating en shakes van dezelfde houtsoort het onderhoud eenvoudig te maken . Cedar is een gemeenschappelijk materiaal voor beiden en heeft een langdurige, mooie korrel . Wat je
Lap gevelbeplating nodig
krijtlijn
String niveau
Hamer
Roofing spijkers
Verstekzaag
Shakes
Stanleymes
Show meer instructies
1

Gebruik een krijtlijn met een string niveau een horizontale lijn over de bodem van uw muur , zelfs met de bovenkant van de stichting of 2 centimeter van de grond of beton te markeren als de stichting top niet zichtbaar . Start je schoot gevelbeplating langs de lijn van de linker hoek . Installeer een full-length raad met de onderrand op de lijn. Spijker de spooraansluiting op zijn plaats met een 1 ½ - inch dakwerkspijker elke 12 centimeter , twee centimeter naar beneden van de bovenste rand van de gevelbeplating over de lengte van het stuk . Kopen van 2

Butt de volgende gevelbeplating stuk tot het eerst het rechter uiteinde en spijker plaats op dezelfde manier met zijn onderrand op de krijtlijn . Blijven toevoegen volledige planken zoveel mogelijk . Meet en snijd een stuk aan te passen aan het einde van de muur en spijker op zijn plaats. Gebruik een verstekzaag voor een vierkant gesneden .

Gebruik 3 de krijtlijn om een ​​lijn van drie centimeter naar beneden van de bovenste rand van de gevelbeplating te markeren. Installeer een tweede rij dezelfde wijze , met zijn onderrand op de nieuwe krijtlijn . Blijven toevoegen opruimen van de muur om het punt dat u van plan om de shakes te starten. Maatregel , merk en gesneden opruimen met een decoupeerzaag te passen rond deuren, ramen en andere obstakels .
4

Gebruik de krijtlijn om een ​​lijn van drie centimeter vanaf de bovenkant van de bovenste rij van gevelbeplating markeren . Dit zal de kont lijn voor de eerste rij van shakes te markeren. Begin bij de rand als je deed met de gevelbeplating . Plaats de eerste schudden op zijn plaats met zijn dikke rand tegen de krijtlijn . Nail het vast met twee spijkers aan de bovenkant minder dan twee centimeter van de bovenkant van het schudden . Kont het volgende stuk tot aan de eerste en spijker op zijn plaats. Blijven toevoegen shingles met hun dikke randen op de krijtlijn aan het einde van de muur.
5

Meet en snijd een shake te passen aan het einde van de rij , scoren met een mes totdat het verbroken kan worden langs de stippellijn . Nagel op zijn plaats als voorheen . Meet aan het begin van de lijn tot een punt twee centimeter vanaf de bovenkant van de eerste shake, het markeren van de punt met krijt . Te nemen van hoe ver van de bodem van de shake uw merk is . Meet vanaf de onderkant van de laatste schudden en merk op dezelfde afstand .
6

Strek de krijtlijn tussen je twee gemarkeerde punten en maak een lijn over de shakes . Installeer de volgende rij van shakes met zijn dikke rand langs deze lijn . Blijven toevoegen rijen van shakes tot de bovenkant van de muur. Snijd genoeg shakes om de hoogte aan te passen van de bovenkant van de muur om de laatste krijtlijn . Plak ze samen in bundels van vier tot stukken stukken en snijd ze op lengte op een verstekzaag . Spijker deze gesneden stukken langs de bovenkant van de muur om de look compleet .

Hoe Dik werkt een betonnen muur moeten worden voor een Tornado Kamer

Over 1000 tornado raakte de Verenigde State elk jaar, volgens de NOAA National Severe Storms Laboratory. Zestig mensen , gemiddeld , sterven aan tornados per jaar , concrete veilige kamers met de juiste dikte een belangrijk kenmerk van een huis of onroerend goed , vooral in je in Tornado Alley leven. De structuur moet dik genoeg zijn om winden van 250 mph dat rondvliegend puin veroorzaakt te veran

Meer dan ooit