Huis Tuin

Huis Tuin

Kwaliteiten van acrylaat

De duidelijke , springkasteel materiaal zie je aan de voorkant van het loket in de bioscoop of in de teller stand op de bank is meer dan waarschijnlijk een stof genaamd plexiglas of acrylaat . Het wordt gebruikt in veel gebieden waar gewoon glas niet sterk genoeg kan zijn of een gevaar opleveren . Acrylaat heeft een aantal eigenschappen die het ideaal voor een verscheidenheid aan toepassingen . Sterkte

Acrylaat , een polymeer van methylmethacrylaat ook bekend als polymethylmethacrylaat , is ontworpen sterker dan glas terwijl nog verschijnen glasachtige . Het wordt gebruikt om te drinken en voedsel containers die niet zal breken bij een val een korte afstand te maken. Het is de kracht is echter beperkt , omdat het niet kogels of explosies impact kan weerstaan.
Weerstand tegen schade door weer

Acryl plastic is ook bestand tegen schade door weer . Het is waterdicht en heeft een prachtige baan van het houden van de regen op de juiste wijze afgesloten , zoals vensterglas . Echter , in tegenstelling tot reguliere vensterglas , kan het sterke wind en van dat vuil , zoals kleine takken weerstaan ​​, gooide tijdens orkanen en tornado's .
Optische helderheid

acryl plastic is ook bekend voor zijn optische helderheid . Het kan worden vervaardigd dat doorzichtig glas zijn . Vanwege deze kwaliteit wordt acrylaat gebruikt om hoge - sterkte brillen en lenzen gebruikt in microscopen en andere instrumenten .
Warmtebestendigheid

Sommige soorten acrylaat zijn ook hittebestendig . Ze kunnen hoge temperaturen kunnen weerstaan ​​zonder te smelten of vervormen en zonder het vrijgeven van schadelijke rook. Deze types van acrylaat worden gebruikt in high- warmte lampen en verlichting.
Overig Aanbod

Er zijn een paar andere gewenste eigenschappen van acrylaat . Het is relatief goedkoop te produceren in grote hoeveelheden , dat is waarom het is op grote schaal beschikbaar . De meeste soorten acrylaat zijn ook niet gevoelig voor ultraviolette straling . Het kan gemakkelijk worden gegoten , gevormd en gesneden . Daarnaast is een goede isolator voor elektrische componenten en bestand tegen bacteriën en sommige chemicaliën . Ten slotte kan extreme druk te weerstaan ​​en is gebruikt in zeeschepen .

Instructies voor het bouwen van een Tornado Shelter

Natuurrampen getroffen delen van de Verenigde Staten elk jaar miljoenen dollars schade veroorzaken , en eisen veel levens . Tornados kunnen wijken vernietigen in seconden. Bescherm uw gezin door de aanleg van een tornado onderdak in uw kelder of garage als je in een tornado zone wonen . Een tornado onderdak is soms het verschil tussen leven en dood . Wat je nodig hebt Federal Emergency Management

Meer dan ooit