Huis Tuin

Huis Tuin

Storm Schade Preventie

Krachtige natuurverschijnselen zoals onweer en tornado's vaak toeslaan met weinig waarschuwing en zijn in staat om met achterlating van volledige verwoesting . Orkanen geven meer waarschuwen , maar kan nog meer schade aanrichten . Door te investeren tijd in preventieve maatregelen , is uw risico op stormschade sterk verminderd . Houd Bomen getrimd

Trim boomtakken uit de buurt van uw huis dak op een regelmatige basis. Dak schade in verband met stormen wordt vaak veroorzaakt door begroeide bomen . Regelmatig snoeien vermindert de kans van gevallen ledematen schade aan uw huis of voertuig .
Weggezette Beweegbare Objecten

Store licht en roerende zaken , zoals tuinmeubilair en gazon decoraties. Deze items kunnen worden opgeveegd door de sterke wind en gegooid op deuren, ramen en voertuigen .
Beheer Lekken

Repareer alle lekken . Zelfs de kleinste van onbehandelde lekken kan snel uitgroeien tot een stortvloed tijdens zware regenval en veroorzaken een onbeperkte hoeveelheid schade aan de woning . Alle lekken moeten goed onmiddellijk te worden gerepareerd .
Bescherm uw auto

Parkeer uw auto onder een luifel of in een garage . Voertuigen zijn altijd op een zeer hoog risico op het lijden stormschade omdat ze meestal buiten geparkeerd . Als beschermde parkeerplaats niet beschikbaar is , park ver weg van bomen , telefoonpalen en objecten met een risico op vallen of bewegen .
Direct Lightning

Channel blikseminslag door het plaatsen van bliksemafleider staven in gebieden met de hoogste elevatie .

Hoe te hagelschade een dak voor de Verzekeringsmaatschappij Bewijs

Waaruit blijkt dat schade aan uw dak werd veroorzaakt door hagel kan u verzekeren dat u het volledige huis restauratie profiteert van uw verzekeringsmaatschappij ontvangen. U kunt uw zaak duidelijk maken als expert van de verzekeringsmaatschappij beoordeelt de schade dak in uw aanwezigheid . Terwijl de regelaar zal weten wat te zoeken , kan uw kennis van de beschadigde gebieden en materialen waard

Meer dan ooit