Huis Tuin

Huis Tuin

Ice Melt producten veilig voor Beton

De ondergrond van beton is poreus en bezaaid met kleine barsten en scheuren . Wanneer ijs smelters worden toegepast op trottoirs , opritten en andere betonnen oppervlakken , het water gecreëerd door het smeltende ijs vindt zijn weg naar deze scheuren . Doordat water uitzet als het bevriest , de gesmolten ijs in het beton veroorzaakt problemen bij het ​​opnieuw bevriest , waardoor scheuren en bellen in het beton . Gelukkig zijn er manieren om uw beton van deze schade te beschermen.
Choose Your Weapon

Om uw beton te beschermen , te vermijden soorten graszaad dat natriumchloride ( steenzout ) en kaliumchloride bevatten . Deze chemicaliën werken alleen bij temperaturen van 20 graden Fahrenheit of hoger . Gebruik in plaats daarvan smelters dat calciumchloride of magnesium chloride bevatten . Deze soorten graszaad te voorkomen dat het opnieuw invriezen die schade concreet door het houden van het ijs bij temperaturen zo koud als 25 graden onder nul en 13 graden onder nul , respectievelijk gesmolten.
Seal the Deal

Zelfs als u een hoge kwaliteit ijs smelt product vrij van natriumchloride en kaliumchloride , andere mensen en bedrijven gebruiken die u bezoekt tijdens de winter misschien niet. Afdichten van uw beton zorgt voor een fysieke barrière tussen uw beton en soorten graszaad dat je ervan weerhoudt onbewust laten vallen op uw beton schadelijke chemicaliën opgepikt op je snowboots of autobanden .

Hoe de beste sneeuwblazer kopen

De eerste vlagen van de winter zijn heerlijk . Je wordt wakker en de hele wereld ziet er anders uit dan toen je naar bed ging . Het is een ware wonderland . Stelt dan de werkelijkheid inch Je moet aan de slag , maar de oprit , stoep en uw auto zijn volledig ingesneeuwd inch Scheppen is een goede training , maar het is een moeilijke , vervelende baan - zeker als je weet heb je een heel seizoen van

Meer dan ooit