Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je van een sneeuwruimer Kies

Geef het maar toe . Sneeuwschuiven was leuk toen je een kind was . Als volwassene , het is een karwei dat je pijnlijke en uitgeput laat - dat wil zeggen, totdat je een sneeuwruimer aan te schaffen. Met een verscheidenheid aan modellen beschikbaar , snel evalueren van uw situatie kan helpen bij het kiezen van de sneeuwruimer die het beste past bij uw needs.Things Je
Kennis van het gebied nodig wordt u clearing
Gemiddelde sneeuwval bedragen in uw regio

Toon meer instructies
1

Selecteer een grootte. De grootte van uw taak zal de grootte van de sneeuwfrees dicteren . Eentraps machines worden aanbevolen voor het opruimen van opritten en trottoirs . Lichtgewicht en eenvoudig te bedienen , kunnen ze een pad vrij bijna 2 meter breed en bewegen meer dan een halve meter sneeuw . Tweetraps blowers zijn ontworpen voor het hanteren van de moeilijkere opdrachten . Deze machines draai de sneeuw voor het gooien . Ze kunnen bewegen over een voet van sneeuw en werken het beste op grindpad of hellende gebieden . De machine is zwaar , en de besturing kan moeilijk zijn . Kopen van 2

macht beoordelen . De hoeveelheid kracht die je nodig hebt , hangt af van de hoeveelheid sneeuw u gaat verhuizen . Een twee -traps automaat met maximaal een 9 - pk motor wordt aanbevolen voor het blazen tussen een voet en een voet - en - een - half van de sneeuw . Machines die een motor hebben in de 5 1/2- tot 8 - pk bereik moet worden gebruikt voor een bescheiden sneeuwval . Eentraps machines voldoende voor het bestrooien van sneeuw zou zijn .

Controle 3 het startsysteem . Vragen over de betrouwbaarheid van de starter in koude temperaturen . Het trekkoord moet recht omhoog zonder verdraaien nodig .
4

Bepaal gooien afstand . Bij het kiezen van een sneeuwruimer , op zoek naar een machine met een verstelbare afvoersysteem . Dit stelt u in staat om de sneeuw te gooien op de gewenste afstand .

Evalueer 5 elektrische versus terugslag start . Niet altijd standaard , moeten elektrische start worden beschouwd voor gebruiksgemak . Overweeg een sneeuwruimer met een halogeen koplamp voor die donkere winternachten. Vouwen handgrepen zijn een pluspunt als opslagruimte beperkt is. Kies voor een moeiteloze crank naar chute de blower aan te passen. Getande bladen maken het snijden door het ijs en harde sneeuw makkelijker .

Vraag
6 over garanties , wat gedekt is en voor hoe lang . Vraag naar vervangende onderdelen en waar ze te krijgen tijdens en na de garantieperiode .

Beslis
7 op een prijsklasse. Dit kunt u eenvoudig bepalen welke sneeuwblazers zijn betaalbaar.

Husqvarna Sneeuwruimen

Husqvarna is een bedrijf dat buiten-en tuingereedschap maakt . Sommige apparatuur maakt het bedrijf is bedoeld voor gebruik door bedrijven, maar veel producten zijn gemaakt voor huiseigenaren . Het bedrijf maakt sneeuwblazers voor sneeuwruimen en het basisontwerp van elke werper model is hetzelfde, de uitvoering dingen zoals een twee - traps systeem , ergonomie en vijzel met kogellagers . Two -Sta

Meer dan ooit