Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te verwijderen van het ijs Van composiet terrasplanken

Als je een composiet dek en wonen in een gebied waar sneeuw en ijs zijn frequente gevallen , dan heb je waarschijnlijk afgevraagd hoe je het beste van van het oppervlak te verwijderen van sneeuw en ijs veilig , zonder schade aan het dek. Hoewel alle composiet terrasplanken meestal wordt vervaardigd op een vergelijkbare manier , moet je de literatuur van uw terras te raadplegen voor elk product specifieke richtlijnen alvorens cleanup.Things je nodig hebt
Plastic Schop Zonder Metal Edge
Rock Salt of calciumchloride
emmer heet water
Toon meer instructies
1

Verwijder alle losse sneeuw die zich verzamelt op het ijs met je schop , en zoek het ijs rand .
Pagina 2

Druk tegen het ijs rand met je schop langzaam en in een opwaartse beweging . Niet chip op het ijs met de schop , omdat dit het dek oppervlak kan uithollen . Dit is een lang en moeizaam proces .

Giet Goedkope 3 een emmer heet water over de hardnekkige gebied Als u niet in staat om al het ijs in stap twee te wissen zijn . Dit moet de dikkere platen ijs genoeg smelten zodat u om verder te gaan met de schop om te wissen .
4

Spread steenzout of calciumchloride over de bevroren gebieden en wachten tot ze om te smelten als de tijd is niet een probleem . De meeste tuinvloeren geen restrictie op het gebruik van deze producten; echter , met de fabrikant van uw specifieke product om dit niet nadelig effect te verzekeren of vlekken op het oppervlak .
5

Spreid een laag van steenzout , calciumchloride of kattenbakvulling op het dek na al het ijs is verwijderd om verder te voorkomen bouwen . Alle drie de opties zijn gemakkelijk te reinigen met een slang na de koudegolf voorbij is .

Wat te doen met Windows in een Blizzard

Tijdens een sneeuwstorm , dalen de temperaturen snel en windstoten sterk geworden . De veiligste plek om te zijn tijdens een sneeuwstorm is in uw huis. Dankzij sneeuwstorm waarschuwingen , mensen hebben vaak genoeg tijd om de leveringen die zij nodig hebben voor te bereiden op een storm kopen . Maar er zijn tips om te onthouden over uw huis ramen tijdens een sneeuwstorm die u kunnen helpen uw huis

Meer dan ooit