Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Sneeuwruimen >> Content

Hoe maak je een Sneeuwschuiver Monteer op een Yamaha ATV

Yamaha terreinwagen ( ATV ) sneeuwploegen gebruik een Warn - merk lier kit te verlagen en verhogen de sneeuwploeg mes. Het installeren van een lier en ploeg mounts is een uitgebreid werk, maar als dat eenmaal hardware is ingesteld, de montage van de sneeuwschuif op de Yamaha ATV is een relatief eenvoudige taak . Het belangrijkste om te onthouden is dat de lierkabel niet mag passeren de fairlead - de rol die de kabel door zou gaan als de lier werden in algemene capaciteit . Instructies
1

Stel de ploeg drager en mes op een vlakke ondergrond en langzaam rijden tot aan de vervoerder. Lijn de ontvangende flenzen aan de ploeg te monteren met de ontvangers op de drager . Stop wanneer de drager volledig grijpt de ploeg te monteren . Kopen van 2

Zet de ATV uitschakelen, de parkeerrem en controleer de opdracht. Het kan zijn dat dingen wiebelen een beetje naar de ontvangers in de flenzen volledig te krijgen .

Trek 3 de detente pin op een van de benen en til het been tot het vastklikt. Plaats de detente pen in het onderste gat . Herhaal aan de andere kant .

Route 4 de lier kabel en haak deze om de middelste rol . Het moet uit de bodem van de trommel komen en niet door de fairlead .
5

Bevestig de lier haak om de link op de ploeg basis. Misschien wilt u een kijkje nemen op de installatie gids voor de exacte locatie te nemen .
6

Zet de ATV op en test de lier . Het moet verhogen en verlagen het blad.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/snow-removal/1002077963.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.