Huis Tuin

Huis Tuin

Waarom wordt mijn Sneeuw Thrower Start

? Sneeuwblazers halen sneeuw en schiet het uit tot 25 meter , het schoonmaken van uw opritten en trottoirs in het proces. Wanneer een van deze machines start niet , er zijn veel verschillende mogelijkheden waarom. Inspecteer verschillende delen van de motor en starter om het probleem te bepalen en , u eens in de problematische deel van uw werper inspecteren , zult u weten wat het probleem is . Elektrische start

Als uw grasmaaier heeft een elektrische start , controleer dan de elektrische snoer. Kijk op tekenen van schade aan het snoer , want schade veel problemen , waaronder startproblemen en elektrocutie veroorzaken. Zorg ervoor dat u volgen van de juiste procedure voor het starten van een elektrische start maaier ook. Ten eerste , sluit u de stekker in een stopcontact . Vervolgens steek de stekker in elektrische start van de werper . Tot slot, je draai de sleutel is ingebouwd in het contact van de sneeuw werper .
Brandstof

Zorg ervoor dat u brandstof binnenkant van de werper . Open de tankdop en kijk in als werpers niet brandstofmeters hebben . Als u geen brandstof zien , vul dan de tank met normale loodvrije benzine . Zelfs elektrische start motoren moeten benzine te houden de motor gestart .
Bougie

Schroef de bougie aan de zijkant van de motor . Kijk naar tekenen van scheurvorming of klompen . Als er klompen , probeer ze te reinigen. Als het niet kan worden ontstopt of er merkbare scheuren , koop een nieuwe plug en de oude vervangen . Met ingang van juni 2010 , ze kosten minder dan $ 10.
Throttle

Sneeuwblazers, net zoals grasmaaiers , moet u ingedrukt houdt de gashendel meter op het handvat . Als het niet wordt ingedrukt , maakt niet uit hoe hard je trekt , de motor zal nooit beginnen .
Trekkoord

Zorg dat het trekkoord is aangesloten op de motor . Het trekkoord kan losraken op een oudere werper met veel gebruik . De eenvoudigste manier om te weten of uw trekkoord niet werkt is om te horen of het maakt geen geluid wanneer u eraan trekt op. Als er geen is, dan is het snoer niet proberen om de crank , wat betekent dat het moet worden teruggeplaatst in de juiste positie te trekken . Dit gebeurt door het losdraaien van de achterplaat van de werper en restringen terug in het carter .

De beste manieren om te verwijderen sneeuw van een Rubber Dak

Rubber is een veel voorkomende dakbedekking voor oude en nieuwe huizen en kantoorgebouwen . Terwijl rubber daken zorgen voor een uitstekende isolatie tegen kou en water binnendringen , moeten ze speciale zorg, zodat het materiaal niet scheurt vanwege onzorgvuldig sneeuw scheppen . Een stukje rubber en de harde rand van de gemiddelde sneeuwschep niet goed mengen ; metalen gereedschap kan worden geb

Meer dan ooit