Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Sneeuwruimen >> Content

Hoe maak je een Toro S620 Electric Start Snowblower

Hoewel Toro nam niet langer de S620 sneeuwruimer in 1991 , veel gebruikte eenheden zijn nog steeds beschikbaar op de internetsites of gebruikte machines . De S620 is een eentraps , paddle -achtige werper aangedreven door een Tecumseh benzine motor en uitgerust met een elektrische starter . Deze machine heeft een 20 - inch brede opening en kan sneeuw verwerken tot acht centimeter diep in een keer. Dieper sneeuw kan worden beheerd met meerdere passes.Things Je
Benzine
2-takt motorolie
Toro starter elektrisch snoer nodig
Toon meer instructies
1 < p> Meng benzine-en twee -takt olie in een 32 - tot - 1-ratio zoals aanbevolen door Toro , wat betekent dat je moet 3,2 gram olie toe te voegen voor elke liter gas in een benzine container. Vervang het gas kan veilig dop en schud het blik om de gas-en olie mengen. Vul de tank van de strooiwagen buiten , als de motor koud is. Kopen van 2

Draai de contactsleutel op "Aan " en stel de choke in de "full on" te zetten . Druk op de primer lamp twee keer , houdt het in voor een seconde gemalen . Steek het netsnoer in een stopcontact en sluit het andere uiteinde in de aansluiting op de sneeuwfrees .
3

Druk op de startknop om de motor te starten . Houd de startknop langer dan vijf seconden . Als de motor niet start, laat de knop los , wacht vijf seconden en probeer het opnieuw. Niet dit niet vaker dan tien keer om oververhitting van de startmotor . Als er geen elektrische voeding beschikbaar is, kunt u de trekstarter te gebruiken om de motor te starten . De stekker uit het stopcontact wanneer u de motor start .
4

langzaam terug naar de " run "-stand Zet de choke . In extreem koud weer , moet u mogelijk de choke gedeeltelijk op verlaten totdat de motor volledig is opgewarmd .

Trek 5 terug de controle bar en houd hem tegen de hendel om de strooiwagen messen beginnen en beginnen sneeuwruimen . De S620 heeft geen sneeuw afvoergoot . Het verdrijft gewoon de sneeuw naar voren en verspreidt het voor de ventilator opening. Laat de machine werken op zijn eigen tempo , en niet naar voren te duwen , tenzij de wielen slippen . Overlap elke pass door de sneeuw voor volledige dekking . Wanneer u klaar bent , draai de contactsleutel in de stand " Uit" om de motor te stoppen.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/snow-removal/1002077793.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.